Horoscop complet Nicoleta Svarlefus, saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa iti rezolve toata viata


Horoscop complet Nicoleta Svarlefus, saptamana 26 martie - 1 aprilie: O zodie are cheltuieli mari, alta vrea sa iti rezolve toata viata

Berbec

Este multă forfotă în plan domestic. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii sau dialog cu membrii familiei pe chestiuni patrimoniale. Controversele sunt prezente, dar le poţi gestiona cu puţin efort şi bunăvoinţă. Se recomandă ceva mai multă atenţie la instalaţiile de apă din spaţiul locativ, întrucât pot crea pagube de proporţii. A doua parte a săptămânii evidenţiază relaţiile cu persoana iubită şi cele cu copiii. Revin în atenţie situaţiile petrecute în primele două luni ale anului în plan amoros, deci fii prudent şi prezent în tot ce se întâmplă în preajma ta.

Taur

Relaţiile cu anturajul apropiat sunt dinamice şi surprinzătoare. Ar fi bine să te desprinzi de acei prieteni care s-au dovedit neserioşi sau profitori. Călătoriile pe distanţe scurte reprezintă o altă temă importantă a săptămânii, fiind necesare să rezolvi diverse chestiuni personale sau profesionale.

Fii atent pe unde mergi şi mai ales dacă şofezi! A doua parte a săptămânii evidenţiază treburile gospodăreşti şi relaţiile cu membrii familiei. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme patrimoniale. Acordă o atenţie deosebită instalaţiilor de foc şi de aer din spaţiul locativ, pentru că se pot avaria serios.

Gemeni

Apar cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian fie pentru mofturile tale.

Este bine să urmăreşti o listă de priorităţi, deoarece sunt şanse mari să cheltuieşti pe lucruri inutile sau defecte. De asemenea sunt posibile furturile şi pierderile de orice fel. Veniturile tale fluctuează deocamdată, iar îmbunătăţirile vor apărea peste o vreme. A doua parte a săptămânii îţi aduce în preajmă prieteni, rude sau vecini şi simple cunoştinţe. Dialogurile se vor purta pe tonuri ridicate, astfel că ar fi bine să eviţi persoanele şi situaţiile conflictuale.
Dacă pleci în vreo călătorie, ia-ţi măsuri de precauţie suplimentare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>> 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop AstroCafe pentru 25 martie: Incepe o saptamana de foc pentru zodii

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Horoscop săptămânal 26 martie-1 aprilie 2018 Oana Hanganu. Încă o Lună Albastră care aduce schimbări pentru zodii

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Horoscop Mihai Voropchievici: Cele mai fermecatoare patru zodii. Cuceresc pe oricine, au lumea la picioare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri