Horoscop complet Nicoleta Svarlefus pentru saptamana 12 - 18 martie 2018: O zodie primeste bani, alta se cearta la locul de munca

Capricorn

Eşti gânditor şi destul de retras la începutul săptămânii. Controlează-ţi atitudinea, pentru că astfel relaţiile cu ceilalţi se vor desfăşura anost şi în detrimental tău. Sănătatea rămâne vizată, putând interveni consultaţii, analize medicale sau intervenţii chirurgicale. Evită intervalul 12 – 14 Martie pentru demersuri medicale! Până la urmă, tu îţi eşti cel mai bun prieten şi terapeut, iar acum sunt momente bune de a folosi aceste atribute. Apar şi preocupări legate de bani. Sunt posibile situaţii conflictuale la locul de muncă vizavi de drepturile tale salariale. Finalul săptămânii îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat.

Varsator

Săptămâna debutează cu stări interioare controversate, astfel că reacţiile tale vizavi de ceilalţi şi de evenimentele în care eşti implicat sunt pe măsură. Ocupă-te de treburi uşoare, iar la nevoie cere sprijinul celor dragi şi de încredere. Relaţiile de prietenie nu mai sunt ce au fost, iar acum vei primi dovezi clare asupra celor pe are îi considerai prieteni până nu demult. Sănătatea este vulnerabilă în zilele de 12,13 şi 14 Martie. Un plan medical de îmbunătăţire a stării de sănătate a organsimului ar fi de mare folos. În a doua parte a săptămânii te vei simţi mai bine, dar nu forţa nota. Noutăţi financiare de anvergură!

Pesti

Eşti înconjurat de prieteni în primele zile ale săptămânii, care te vor ajuta să descâlceşti iţele din segmentul profesional. Totuşi, unii sunt nesinceri şi vor doar să epateze în faţa ta. Cântăreşte bine cele spuse de alţii şi hotărăşte doar tu cu tine ce vei face mai departe. Pe 14 şi 15 Martie te vei retrage în apele tale caracteristice, abordând dictonul tăcerea e de aur. Dorinţa de a medita în taină la treburile tale este mare şi uşor de realizat. Sunt posibile stări interioare neplăcute, dar sunt pasagere. Spre sfârşitul săptămânii te vei simţi mai bine, revenind cu succes în mijlocul celor dragi. Odihneşte-te mai mult!


 

viewscnt

Pentru tine

Parteneri