Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă


Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION! Noi începuturi pentru 3 zodii, renasc din propria cenușă.


In articol:

Horoscop complet MINERVA pentru CRĂCIUN și REVELION!

Berbec

O săptămână dinamică, interesantă, cu multe drumuri pe distanţe scurte şi cu dialoguri de anvergură. Forfota din preajmă te poate obosi mult, de aceea selectează priorităţile şi evită flecărelile. Este posibil să fii nevoit a te înscrie la un curs de perfecţionare profesională sau să reiei o secvenţă de învăţare care a rămas fie nefinalizată, fie trebuie luată de la capăt.

În orice situaţie te vei afla vei reuşi să te descurci foarte bine, obţinând chiar şi aprecierile celorlalţi. A doua parte a sătpătămânii va evidenţia relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti. Distracţii, aventuri, hobby-uri.

Citeste si: 24 decembrie în istorie: Se compune “Silent Night”. S-au născut Ricky Martin și Mircea Diaconu

Taur

Stările tale de spirit fluctuează mult la începutul săptămânii, astfel că îţi poate fi dificil să relaţionezi cu ceilalţi sau să te implici în activităţile cotidiene.

Eşti foarte influenţat deocamdată de ceea ce se petrece acasă, cu membrii familiei. Sunt momente pasagere pe care le poţi gestiona foarte bine cu puţin efort şi bunăvoinţă. Financiar se întrezăresc noutăţi, fie că este vorba despre primirea drepturilor salariale, a unei prime, a unui favor, fie apar informaţii preţioase legate de noile condiţii de muncă care atrag şi modificări salariale. Călătorii pe distanţe scurte, discuţii cu persoanele din anturajul apropiat, activităţi comune cu cei dragi.

Citeste si: Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie

Gemeni

Este o mare provocare să-ţi intre cineva în voie în prima parte a săptămânii. Stările de spirit ţi se schimbă frecvent, astfel că şi ţie îţi este dificil să menţii un ritm constant atât în relaţii, cât şi în treburile cotidiene.

Mentalitatea ta este în continuă schimbare şi de aici apar tot soiul de revizuiri ale deciziilor anterioare, răzgândiri privitoare la chestiunile domestice şi la relaţiile familiale. Implică-te serios în ceea ce ai de făcut. Primeşti bani, probabil salariul, dar şi cadouri sau favoruri dinspre locul de muncă. Cheltuieli importante pe cele necesare traiului cotidian. Prieteni de nădejde în preajma ta.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 24 decembrie 2018: Ce aduc SĂRBĂTORILE DE IARNĂ pentru fiecare zodie

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

HOROSCOP. Zodiac japonez 2019. Care vor fi principalele evenimente din viaţa ta! Unii dintre noi avem parte de surprize majore

HOROSCOP COMPLET 2019. Cum vei sta cu dragostea, banii, cariera şi sănătatea în noul an!

Horoscop 2019. 4 zodii victorioase, vor avea reuşite pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Adina Halas a spus totul! Ce i-a cumpărat George Burcea iubitei lui, Viviana Sposub: „ Cea mai tare informație ever”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri