Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 9 - 15 octombrie: Certuri cu partenerii de viata si probleme mari la job!


Citeste previziunile tale astrologice complete pentru saptamana 9 - 15 octombrie 2017.

Berbec

O săptămână în care socializarea este activitatea de bază. Multe dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanţe scurte, chiar şi planuri de studii sau de perfecţionare necesare în domeniul profesional în care activezi. Pe de altă parte şi acasă în plan personal ai multe de făcut, iar membrii familiei au nevoie de sprijinul tău. Amintiri din copilărie, reuniuni cu persoanele dragi din trecut, vizite în locurile natale.

Ar fi bine să te laşi purtat de imaginaţie şi să visezi cu ochii deschişi la tot ce ţi-ai dorit vreodată. Astfel te linişteşti şi găseşti soluţii şi explicaţii pentru toate situaţiile în care eşti implicat.

Taur

Eşti preocupat de aspectele materiale ale vieţii cotidiene în aceste zile. Primirea salariului, dezbateri pe acest subiect, aflarea unor informaţii privitoare la schimbarea condiţiilor de muncă – toate acestea te vor pune serios pe gânduri.

Este nevoie să-ţi remodelezi mentalitatea vizavi de raportul muncă – plată aferentă, pentru că este o mare diferenţă între aşteptările tale şi ceea ce îţi oferă lumea înconjurătoare. Persoanele din anturajul apropiat te solicită mult, provocându-te totodată la discuţii personale destul de răsolitoare. Fereşte-te de a povesti despre vulnerabilităţile tale sau despre planurile de viitor. Ocupa-te şi de relaţiile cu membrii familiei.

Gemeni

Eşti în formă de-a lungul acestei săptămâni, astfel că îţi poţi trasa planuri măreţe atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Eşti susţinut de către persoana iubită şi de către copii, ceea ce este mare lucru. Bine ar fi să urmezi sfaturile primite şi chiar să acţionezi la unison cu persoanele dragi. Se conturează noutăţi financiare, putând fi vorba despre primirea drepturilor salariale, despre un favor ce îţi este oferit de către colegii de muncă sau se îmbunătăţesc condiţiile de muncă destul de mult.

Însă, deocamdată fereşte-te de a te hazarda în investiţii materiale sau a te lăsa dus de valul unor informaţii şi gesturi, aparent, binevoitoare.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici saptamana 9-15 octombrie 2017! Calatorii si noi idile pentru trei zodii

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Horoscop săptămânal 9-15 octombrie 2017 Oana Hanganu. Patru zodii sunt favorizate de astre!

Horoscop MINERVA pentru 8-14 octombrie 2017: Schimbari pentru multe zodii! Apar traume din trecut!

Acestea sunt combinatiile de zodii care nu trebuie sa se casatoreasca niciodata!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Prezicătoarea Maria Ghiorghiu, despre Klaus Iohannis: „Va pleca de la Cotroceni înainte de terminarea mandatului”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri