Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 25 septembrie - 01 octombrie 2017! Necazuri, neintelegeri si despartiri


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 25 septembrie - 1 octombrie 2017.

Berbec

O săptămână foarte dinamică în plan socio-profesional. Se conturează discuţii aprinse cu şefi, cu oameni importanţi, dar va apărea şi oportunitatea unei călătorii în străinătate sau măcar departe de locurile natale. Este foarte important acum să-ţi remodelezi mentalitatea, să renunţi la tipare comportamentale perimate şi la idei sau concepţii care doar îţi obstrucţionează progresul. Sunt momente bune pentru a-ţi trasa noi planuri de viitor şi pentru a-ţi înobila sufletul cu o filozofie nouă de viaţă. Prietenii sau colegii de la serviciu îţi vin în ajutor în chip nebănuit. Evită controversele, escaladarea conflictelor şi ocupă-te numai de interesele tale!

Taur

Este nevoie să te ocupi de segmentul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se pare că vei fi nevoit să achiţi facturi restante, să te ocupi de credite sau să discuţi cu cineva avizat despre investiţii şi credite. Pe de altă parte este bine de reţinut faptul că există detalii ascunse referitoare la veniturile pe care le obţii la un loc de muncă şi de asemenea referitoare la moşteniri, cheltuieli comune cu alţii şi venituri obţinute din colaborări. Prudenţă şi nu te lăsa impresionat de problemele materiale, financiare ale altora! Intervin chestiuni legate de o călătorie în străinătate, pe termen lung, fie pentru studii, fie pentru studii şi cercetări.

Gemeni

Săptămâna debutează cu aspecte parteneriale, atât în relaţia cu partenerul de viaţă, cât şi în relaţiile profesionale. Este nevoie de rediscutarea unor termeni şi condiţii de desfăşurare a proiectelor comune. Chiar dacă tonul discuţiilor este ridicat, cu puţin efort şi bunăvoinţă sunt şanse să aplanezi orice diferend. Pe de altă parte vor interveni şi cheltuieli comune cu alţii pe moşteniri, partaje, facturi, servicii comune. Evită acumularea datoriilor şi a oferi altora sprijin material, deoarece veniturile tale sunt flucutante, existând riscul să rămâi tu în deficit. Demersuri intelectuale, discuţii erudite, oameni interesanţi în preajma ta.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Mihai Voropchievici 25 septembrie – 1 octombrie 2017! Doua zodii sunt sub protectie divina

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Femeile anului 2018. Aceste zodii vor da lovitura pe toate planurile!

Horoscop Mariana Cojocaru! Ce zodii trebuie sa ia DECIZII RADICALE in ziua echinoctiului de toamna!

Trei zodii cu mare noroc în următorii cinci ani. Cine va da lovitura!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 27 ianuarie 2021! O zodie are o oportunitate profesională fabuloasă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri