Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017: Multe certuri si neintelegeri inainte de Craciun


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 18 - 24 decembrie 2017.

Berbec

Foarte interesante sunt relaţiile cu străinătatea în aceste zile. Este rost de călătorii îndepărtate, de discuţii cu persoane străine sau de planuri în acest sens. Se deschide o etapă deosebită vizavi de relaţiile cu străinătatea, evidenţiindu-se totodată şi o dorinţă de rafinare sufletească. Îţi este favorizată participarea la cursuri, seminarii, conferinţe şi activităţile culturale. Mentalul este destul de răscolit, astfel că îţi poate fi dificil să menţii o conversaţie importantă sau să iei decizii de anvergură. Rezumă-te la strictul necesar şi relaxează-te! Reuniuni profesionale, discuţii cu şefi.

Taur

Se deschide un nou capitol financiar, mai ales secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se recomandă prudenţă, deoarece sunt şanse de a se încurca lucrurile destul de mult. Pe de o parte apar câştiguri suplimentare, dar pe de altă parte tinzi să investeşti în diverse. Ar fi bine să laşi deciziile ce privesc cheltuielile pentru săptămânile următoare, când se limpezesc gândurile şi comunicarea se poate desfăşura armonios.

Planuri de călătorii în străinătate sau de studii pe termen lung. Este posibil să fii nevoit să reiei unele secvenţe de învăţare sau de evaluare necesare în plan profesional. Sarcini de lucru oferite de către şefi şi dezbateri colegiale furtunoase.

Gemeni

Relaţiile parteneriale se reconfigurează, deschizându-se un nou capitol. Sunt ultimele frământări în relaţia cu partenerul de viaţă sau în relaţia cu cei de afaceri. Acordă atenţie sporită acestor relaţii şi operează acele schimbări de care ai nevoie pentru bunăstarea ta viitoare.

Financiar, sunt posibile cheltuieli comune cu alţii, separări de bunuri patrimoniale, discuţii legate de moşteniri şi partaje specifice unui divorţ. Prudenţă, răbdare, toleranţă! Evită implicarea în datorii, credite sau în a te oferi să plăteştu tu pentru alţii. Activităţile culturale îţi vor bucura sufletul în a doua parte a săpătmânii. Participă activ la ele şi lasă-te purtat de feeria lor.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Minerva, previziune inainte de Craciun. Atmosfera tensionata, certuri si despartiri pentru cateva zodii

Celebra bucătăreasă Gina Bradea este internată la Institutul Oncologic din Cluj.Urmăritorii sunt îndemnați să se roage pentru ea

ULTIMĂ ORĂ: Rică Răducanu, conectat la aparate la un spital din București

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Ce spun runele despre noroc, iubire, sanatate cariera: "Record de divorturi"

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 18 - 24 decembrie. Zodia care sta la mana Domnului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cum a venit soția lui Alexandru Arșinel la căpătâiul marelui actor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri