Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 16 - 22 octombrie: O zodie e vulnerabila, alta isi pierde marea iubire!


Berbec

O săptămână foarte interesantă în plan profesional! Se conturează schimbări majore la locul de muncă, fie prin plecarea sau sosirea unor colegi, fie prin schimbarea condiţiilor de muncă. De asemenea este posibil să primeşti o ofertă de colaborare, care va atrage după sine schimbări în plan personal. Fii prudent, deoarece sănătatea este vulnerabilă. Dozează-ţi eforturile, analizează bine situaţia în care te afli la serviciu şi evită dialogurile contradictorii.

Noutăţi şi în relaţia cu partenerul de viaţă. Separare, divorţ sau apropiere, oficializarea unei relaţii care durează de ceva vreme. În a doua parte a săptămânii apar cheltuieli comune cu alţii.

Taur

Se întrezăresc discuţii importante cu persoana iubită şi copiii. Controversele sentimentale apar datorită faptului că tu ai aşteptări prea mari de la cei dragi. La locul de muncă apar noutăţi, fie prin schimbarea condiţiilor de muncă, fie pur şi simplu, îţi vei modifica tu concepţiile şi atitudinea faţă de muncă şi implicaţiile ei.

Se recomandă prudenţă şi discernământ! Relaţiile colegiale sunt disonante, astfel că foarte uşor pot apărea contradicţii. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă pe segmentele sistemului renal şi pe segmentele capului, fiind posibile consultaţii şi analize medicale. Partenerul de viaţă şi colaboratorii te solicită din plin.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Zodii care isi tradeaza marea dragoste in octombrie!

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Zodii care isi gasesc marea dragoste in 2018! Au tot norocul din lume

Acestea sunt cele mai toxice cupluri de zodii! Isi fac rau zi de zi

Horoscopul banilor si iubirii 2018: Doua zodii sunt zguduite puternic. Se schimba destine

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Dieta SCARSDALE. Principii de baza, reguli, idei de meniu pentru 7 zile

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri