Horoscop complet AstroCafe pentru saptamana 13 - 19 noiembrie: O saptamana importanta. O zodie isi schimba locul de munca, alta, partenerul de viata


Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 13 - 19 noiembrie.

Berbec

O săptămână foarte importantă la capitolul relaţii parteneriale şi bani, bunuri comune cu alţii. Este posibil să te desprinzi din unele parteneriate, fie că este vorba despre o relaţie de cuplu, fie o relaţie de colaborare profesională. Se recomandă prudenţă, pentru că vor intra în discuţie partajele specifice unui divorţ, moştenirile, datoriile comune cu ceilalţi. Predomină senzaţia că toată lumea este împotriva ta, însă pe undeva şi tu ai contribuţia ta la situaţia în care te afli.

Se conturează o nouă etapă financiară, în sensul că vei beneficia de venituri suplimentare şi de ajutoare substanţiale din partea altora.

Taur

Mediul de lucru de la locul de muncă este foarte animat şi punctat cu note conflictuale. Fii prudent în relaţiile colegiale, pentru că există riscul să te implici în controverse gratuite. Ocupă-te numai de îndatoririle tale şi lasă-i pe ceilalţi să se ocupe de ale lor.

Sănătatea este vulnerabilă în continuare, aşadar îngrijeşte-te pe îndelte. Relaţiile parteneriale intră într-o nouă etapă. Este rost de revigorări în relaţia matrimonială veche, de o relaţie nouă de cuplu, de apariţia unor oferte de colaborare profesională. Accentul cade pe segmentul profesional, asta însemnând că în mod special în câmpul muncii sunt probabile noutăţi spectaculoase. Prudenţă şi discernământ!

Gemeni

Mediul domestic şi relaţiile cu membrii familiei îţi deschid săptămâna. Se conturează schimbări benefice în viaţa cotidiană. Fie la serviciu se aranjează lucrurile şi vei avea suficient timp şi pentru tine personal, treburile profesionale mergând foarte bine în continuare, fie sănătatea se îmbunătăşte vizibil şi în consecinţă vei putea desfăşura activităţi recreative de anvergură. Singurele umbre vin dispre segmentul amoros, în sensul că persoana iubită sau copiii îţi pot reproşa diverse. Fii prudent, pentru că tu fiind acum foarte implicat la serviciu, cei dragi se pot supăra.

Noutăţi spectaculoase atât în privinţa sănătăţii, cât şi în câmpul muncii.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2018: Trei zodii scapa pentru totdeauna de saracie. Iata care sunt norocosii

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Horoscop ianuarie 2018: Prima luna din an aduce surprize uriase pentru zodii - Trebuie sa ne clarificam calea

Horoscop decembrie: Cele trei zodii care se despart inainte de Sarbatori

Horoscop 2018: Cele doua zodii care vor avea succes urias pe toate planurile

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

|| NOTEAZĂ || Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri