Horoscop COMPLET AstroCafe pentru saptamana 10 - 16 iulie: Discutii cu partenerul de viata si cheltuieli neanuntate pentru trei zodii!


Citeste previziunile astrologice complete de la AstroCafe.

Berbec

Dinamica săptămânii te bulversează mult, pentru că multe din ideile şi concepţiile tale privitoare la situaţiile în care eşti implicat şi la oamenii din preajma ta, se vor schimba radical şi definitiv. Un dialog cu un prieten sau cu o persoană importantă din segmentul profesional te va ajuta să priveşti obiectiv la tot ce te înconjoară şi, de asemenea, vei găsi soluţiile viabile pentru a-ţi îndeplini proiectele personale şi profesionale. Rezervă momente de odihnă, detaşează-te de tot şi toate, dar îngriijeşte-ţi serios sănătatea. Evită discuţiile şi acţiunile obositoare! Totuşi, gândeşte-te la planuri de călătorie, fie de agrement, fie pentru dezvoltare profesională.

Taur

Săptămâna debutează cu multă forfotă în plan socio-profesional. Discuţii cu şefi, cu oficialităţi, prezentări profesionale de anvergură, dar şi controverse sau situaţii dificil de gestionat la prima vedere. Este bine să-ţi pregăteşti temeinic apariţiile şi dialogurile cu ceilalţi, întrucât unii îţi vor pune beţe în roate. Neplăcerile apar de la banii şi bunurile comune cu partenerul de viaţă, rudele sau colaboratorii. Este posibil ca tu să depui eforturi deosebite în câmpul muncii, dar plata să fie necorespunzătoare. Cineva din anturajul prietenilor sau un protector de la serviciu îţi pot oferi informaţii şi sfaturi utile. Reţine ce ţi se spune şi operează acele schimbări de care ai nevoie.

Gemeni

Dorinţa de a călători, de a te pregăti de vacanţă, de a acumula informaţii din varii domenii de viaţă şi activitate este foarte accentuată în prima parte a săptămânii. Însă este posibil ca partenerul de viaţă sau prietenii alături de care doreşti să te distrezi în vara asta să aibă cu totul alte planuri şi să te anunţe destul de tranşant. Bine ar fi să-ţi faci propriile planuri, ascultându-ţi vocea interioară şi ţinând cont de impulsurile sufleteşti. La serviciu se animă atmosfera pe la mijlocul perioadei analizate, fiind nevoit să participi la discuţii oficiale alături de şefi sau de reprezentanţi oficiali ai unor instituţii. Prudenţă şi discernământ!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri