Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 6 septembrie: Neintelegeri in plan amoros pentru scorpioni


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 septembrie 2017.

Berbec

Intuitia iti este accentuata, iar emotivitatea iti poate juca feste. Fii cat mai discret, ocupa-te doar de treburi usoare si evita spatiile aglomerate. Discutiile tainice cu cineva de incredrere din sfera profesionala iti poate lamuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totusi, deocamdata aduna informatii si pregateste un plan de actiune.

Taur

Se pare ca esti sustinut de prieteni, dar si de persoanele din anturajul socio-profesional. Totusi, din politete sau pur si simplu din faptul ca fiecare are interesele lui, toata lumea din preajma ta va vorbi banalitati. De aceea fii prudent si evita sa te lasi impresionat de reactiile sau spusele altora. Dupa-amiaza, retrage-te intr-un loc linistit si mediteaza la lume si viata.

Gemeni

Esti destul de solicitat la serviciu, dar si acasa, cei dragi asteapta mult de la tine. O intrunire cu sefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe ganduri vizavi de pozitia ta in cadrul locului de munca. Daca ti se vor incredinta sarcini de lucru noi, fii prudent si anlizeaza-le pe indelete. A doua parte a zilei, rezerv-o pentru casa si familie.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Angela Rusu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică populară, a reușit, în mai puțin de doi ani, să scape de 26 de kilograme cu o dietă personalizată.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri