Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 5 septembrie: Problemele mai vechi revin pentru raci


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 5 septembrie 2017.

Berbec

Dorinta de retragere din prim planul vietii cotidiene este foarte evidenta astazi la tine. Bine ar fi sa-ti urmezi vocea interioara si sa-ti indrepti atentia doar catre o analiza atenta a ceea ce se petrece in jurul tau. Exista nemultumiri legate de domeniu profesional si de relatia cu partenerul de viata, insa rabdarea si discernamantul te ajuta sa depasesti totul.

Taur

Astrele iti sustin astazi intalnirile si dialogurile cu prietenii. Sunt posibile neintelegeri, discutii purtate pe un ton ridicat, insa din toate ai cate ceva de invatat. Ar fi bine daca ai cere sfatul unui protector sau unei persoane cu experienta vizavi de domeniul profesional. Cei dragi iti sunt alaturi, astfel ca este bine sa le spui toate ofurile tale.  

Gemeni

Domeniul profesional este tema zilei pentru tine. Sunt momente bune de a discuta cu un sef vizavi de progresul tau in domeniul muncii. Persoanele cu autoritate iti pot face multe reprosuri, insa asculta cu atentie ce ti se spune si explica-te in cuvinte putine, dar concise. Calmul, prudenta si respectul te vor ajuta se depasesti situatiile delicate.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri