Horoscop complet AstroCafe pentru 30 octombrie: Tragedii si lacrimi la inceput de saptamana


Citeste previziunile astrologice complete pentru ziua de 30 octombrie 2017.

Berbec

In mod subtil primesti tot felul de informatii. Parca toata lumea s-a hotarat astazi sa vorbeasca pentru tine cu ajutorul parabolelor, povestirilor scurte sau prin limbajul trupului. Pentru ca mentalul tau este acum deschis, racordat la frecvente deosebite, intelesul lucrurilor dincolo de cuvinte iti este cel mai potrivit. De aceea fii atent la ceea ce se petrece in jurul tau, ia aminte chiar si la vorbele unui necunoscut si mediteaza in taina intreaga zi.

Taur

Esti vedeta anturajului profesional, dar si printre cei dragi faci valva. Se pot ivi discutii importante vizavi de pozitia ta in cadrul grupului de lucru de la serviciu. Temele abordate astazi sunt vechi, dar acum se revine asupra lor, pentru ca s-au schimbat probabil unele conditii. Fii prudent si evita asumarea unor sarcini de lucru care te depasesc. In aceasta perioada, gandirea este vulnerabila si astfel te poti razgandi vizavi de orice decizie. 

Gemeni

Multa forfota este in plan socio-profesional. Vrei nu vrei, toata lumea iti urmareste gesturile, vorbele, se bazeaza pe tine. Relatiile cu sefii, cu autoritatile sunt favorizate, chiar daca pe alocuri pot aparea si neintelegeri. Totul este sa fii atent la ce ti se spune, iar tu sa vorbesti strictul necesar. Exista si varianta sa primesti insarcinari noi sau sa ti se recunoasca eforturile depuse intr-o activitate profesionala.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri