Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 27 august: Sfarsit de saptamana cu probleme pentru tauri


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 27 august 2017.

Berbec

 

Vin informaţii preţioase legate de bugetul veniturilor si cheltuielilor comune cu partenerul de viata sau colaboratorii profesionali la finalul acestei săptămâni. Mai mult este vorba despre achitarea unor facturi, taxe, datorii sau de a lamuri chestiuni legate de folosirea si administrarea unor bunuri comune. Este o perioada austera din punct de vedere material, dar bogată spiritual.

 

Taur

 

În weekend, relatiile parteneriale si colaborarile profesionale iti creeaza niscai rasturnari de situatie. Poate fi vorba de finalul unora si pregatirea, mai mult sau mai putin constienta, a altora. Bine este sa analizezi pe indelete situatia parteneriala in care te afli si să-ţi trasezi alte directii de viitor. Evita excesul de zel si ajutorarea fortata a altora.

 

Gemeni

 

Esti tentat sa petreci aceste zile, fie cotinuandu-ti activitatea profesionala de la serviciu, fie trebăluind acasa, alaturi de cei dragi. Elanul, dar si harnicia de care dai dovada pentru a-ti indeplini toate sarcinile de lucru îi va antrena si pe altii in munca ta, ajutându-te substantial. Totusi ai in vedere si odihna, deoarece sanatatea este deficitara.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri