Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 17 august: Cearta in familie pentru sagetatori


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 17 august 2017.

Berbec

Relatiile cu anturajul apropiat vor cunoaşte turnuri importante. Este bine sa fii mai selectiv cu oamenii carora te destăinui, deoarece nu toţi sunt ceea ce par. Controleaza-ti gandurile si alege-ti cu grija cuvintele. Posibil să fii etichetat astazi intr-un mod destul de subiectiv. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importata a zilei. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o şuetă cu cineva drag.

Taur

Se întrezăresc cheltuieli. Recomandabil este să fii prudent, deoarece veniturile tale sunt incerte. Pe de o parte îţi vin bani, insa pe de alta, deja sunt cheltuiţi de câteva zile. Evita planurile de investitii sau asocierile in afaceri asa-zise profitabile pentru toti cei implicati. Tot ce tine de regimul banilor este acum rasturnat si subiectiv. Echilibreaza-ti nevoile si rezuma-te la cheltuielile strict necesare.

Gemeni

Este o zi in care emotivitatea este accentuata. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici relatiile cu ceilalti sunt tensionate. Minunat ar fi sa te ocupi doar de indatoririle tale si sa fii cat mai discret. Renunta la obiceiuri, idei, conceptii, directii de viata care s-au dovedit nefolositoare pana in prezent. Alcatuieste-ti noi planuri de viitor si fii optimist. Lucrurile chiar se desfasoara in favoarea ta.
 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri