Horoscop COMPLET AstroCafe pentru 16 august: O zodie castiga bani, alta ii pierde!


Citeste previziunile tale astrologice complete pentru ziua de 16 august 2017.

Berbec

Te poti bucura de darurile pe care ti le ofera Luna in Gemeni, in zona comunicarii. Reusesti cu foarte mare usurinta sa comunici cu cei din jur, esti mereu in miscare, poti redacta cu succes tot felul de documente sau chiar planifica o calatorie scurta, pe nepusa masa. Spre seara, este posibil sa te stressezi prea usor, din orice nimic, asa ca incearca sa-ti indrepti atentia spre activitati ceva mai relaxante sau sa-ti petreci timpul cu oameni optimisti, care-ti transmit energie pozitiva.

Taur

Luna este plasata in continuare in zona banilor castigati prin eforturi proprii, asa ca e un moment favorabil pentru a-ti apara cauza, prin discurs coerent si exprimarea deschisa a nemultumirilor si dorintelor, ideilor si planurilor, in fata superiorilor sau a altor persoane cu autoritate. E foarte important sa fii constient de ceea ce poti face, sa-ti estimezi corect calitatile si fortele. Nu promite mai mult decat poti face si nici nu lua decizii bazandu-te pe altii. Daca esti autentic si pregatit sa iesi in fata, se poate ivi si un castig financiar.

Gemeni

Astazi poti identifica foarte usor care sunt acele etape pe care le-ai "ars" in evolutia si dezvoltarea ta si ce anume e de facut in continuare pentru a ajunge la nivelul pe care ti-l doresti, atat in plan social cat si personal. Nu este exclus sa te inscrii la un curs, sa ceri sprijinul unui mentor sau sa visezi cu ochii deschisi la o calatorie indepartata, care speri sa-ti deschida noi orizonturi. Spre seara, tinzi sa fii foarte radical in relatia cu un sef sau o institutie. Nu e exclus sa intorci spatele unei relatii, unei persoane sau unui proiect care nu te mai inspira.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Află acum ce au spus specialiștii ANM! Cum va fi vremea de 1 și 8 Martie?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri