Horoscop complet AstroCafe pentru 06 - 12 noiembrie 2017! O saptamana grea pentru berbeci si lei


Citeste previziunile tale astrale complete pentru saptamana 6 - 12 noiembrie 2017.

Berbec

O săptămână în care eşti înconjurat de multă lume. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Totul este să-ţi ordonezi priorităţile şi să eviţi implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei măreţe şi nobile. Comunicându-le şi celorlalţi vei reuşi să vezi şi alte faţete ale realităţii înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoţional sau material.

Nostalgia şi farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neaşteptate, atrâgându-i şi pe cei dragi spre a povesti vrute şi nevrute din vremuri de demult. Ocupă-te, din când în când şi de un hobby drag sufetului tău!

Taur

Aspectele financiare din segmentul locului de muncă îşi deschid săptămâna. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanţiale. Totuşi, ceva te nemulţumeşte fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profeisonal, care din când în când se animă prin conflicte serioase.

Este vremea discuţiilor cu şefii referitor la îmbunătăţirea salarizării tale sau măcar a condiţiilor de muncă. Sunt şanse de a obţine ceva în plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta. Segmentul financiar este încă vulnerabil şi turnurile pot fi de proporţii. Discuţii, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat şi călătorii.

Gemeni

Eşti plin de energie în această săptămână şi hotărât să schimbi multe şi mărunte în viaţa ta. Segmentul paretenerial necesită îmbunătăţiri şi vei ştii foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viaţă în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru. Instabilitatea în relaţii mai durează puţin, însă deja se conturează direcţii noi. Fii pregătit pentru schimbări şi pentru a primi în viaţa ta oameni noi! Pe de altă parte sunt şanse de a-ţi creşte veniturile, fie din activitatea profesională desfăşurată la serviciu, fie cineva drag şi de încredere îţi oferă cadouri sau favoruri substanţiale.

Dialoguri şi întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 2018 Oana Hanganu. Astrele au pregatit un an provocator, in care lumea se va schimba

Smiley și Gina s-au CĂSĂTORIT în secret!? O poză ”scăpată” pe internet i-ar fi dat de gol

Horoscop 6-12 noiembrie 2017 Oana Hanganu. Ce aduce Venus in Scorpion zodiilor

Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana 5-12 noiembrie. O zodie este in mare pericol

Horoscop Urania 4 - 10 noiembrie 2017. Cumpene in casa banilor, emotii in casa dragostei

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MOARTEA Maria Lătărețu. A murit pe scenă în timp ce cânta “Vă las cântecele mele”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri