Horoscop complet AstroCafe 8 decembrie: Despartire dureroasa pentru o zodie


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 8 decembrie 2017.

Berbec

O zi cu distracţii şi voie bună. Esti pus pe şotii, ai chef de aventuri, dar si cu ceva iz de amor. Însă cei din jur vor gusta puţin sau deloc din umorul tău. Relatiile sentimentale si cele cu copiii pot cunoaşte neplaceri, de aceea fii prudent. Sunt momente bune pentru a te ocupa şi de un hobby. La sfârşitul zilei, adună-i pe cei dragi la o mică agapă.

Taur

Activităţile gospodăreşti sunt favorizate. Poti face mai usor curatenii generale, reparatii sau reamenajari locative. Relatiile cu membrii familiei sunt conflictuale, dar vei depăşi situaţiile cu puţină bunăvoinţă. De retinut ca aspectele legate de casa, patrimoniu familial si relatii cu rudele necesita eforturi susţinute, prudenţă şi discernământ.

Gemeni

S-ar părea ca eşti mai mult pe drumuri. Scopurile pot fi diverse, atat in interesul tau, cat si pentru a rezolva problemele altora. Bine ar fi sa te rezumi doar la ale tale. Poti primi vesti alarmante de la cineva apropiat. Selecteaza informatiile si nu te lasa impresionat. Pe de alta parte este o zi bună pentru demersuri necesare instruirii profesionale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Fashion

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri