Horoscop complet AstroCafe 6 decembrie: Castig pe toate planurile pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 6 decembrie 2017.

Berbec

Pentru tine este o zi adecvată treburilor casnice. Poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau reamenajari de decor. Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar se va putea cădea la pace. Atentie la tendinţa de a-ţi orienta eforturile si gândurile catre prieteni. Se pot isca conflicte majore în casă din cauza lor. O discuţie cu rudele îţi poate aduce clipe frumoase.

Taur

Se pare ca tu esti nevoit sa faci mai multe drumuri astazi. Scopurile pot fi diverse, insa te vei alege cu ceva foloase. Pe de alta parte este o zi buna pentru a-ti imbogati palmaresul educativ cu studii. Iti sunt favorizate examenele, interviurile sau demersurile necesare inscrierii sau finalizarii unui curs. Fii prudent şi ocupă-te pe îndelete de propria-ţi instruire.

Gemeni

Cadourile si recompensele vor fi la ordinea zilei pentru tine. Sunt momente bune pentru cumparaturile zilnice, insa orienteaza-te doar spre strictul necesar. Energia vitală fluctuează destul de mult, asa incat recomandabil este sa faci treburi usoare. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului uro-genital. Spre finalul zilei, delectează-ţi sufletul cu o carte buna.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Ce tratamente faciale poți face în sezonul rece? Sfaturile specialiştilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri