Horoscop complet 26 octombrie. Capricornii primesc bani şi moşteniri azi. Carieră, dragoste, sănătate, bani


Horoscopul din 26 octombrie vă recomandă să fianlizaţi proiectele pe care le-aţi început sau pe care le-aţi gândit când ceilalţi v-au pus piedici. Credinţa, geniul şi forţa creatoare sunt răsplătite de astre vineri, iar o zodie va simţi din plin sprijinul astrelor. Ce zodie primeşte bani, moşteniri, garanţia unui viitor strălucit. Horoscop zilnic 26 octombrie 2018.

Horoscop 26 octombrie Berbec

Horoscop bani Berbec: Gândirea dumneavoastră este excesiv de preocupată de problemele băneşti care au şanse bune de reuşită după ce va puneţi în practică planurile personale.

Horoscop sănătate Berbec: Energia dumneavoastră fizică se cere consumată pentru a nu se transformă în energie nervoasă; însă mişcarea trebuie făcută cu moderaţie pentru a proteja tensiunea arterială.

Horoscop dragoste Berbec: Sunteţi iubiţi de parteneri, apreciaţi, amicii va cheamă la diferite ieşiri, care se anunţa reuşite.

Horoscop carieră Berbec: Aveţi planuri grandioase, în care se ţinteşte clar şi precis, în care scopul e urmărit cu tenacitate, iar succesele va vor copleşi adesea.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri