Horoscop COMPLET 2019 - A început anul schimbărilor radicale! O zodie rămâne singură, alta îşi împlineşte destinul!


TAUR

 

Dragoste

 

După anul 2018, un an plin de situaţii neprevăzute în ceea ce priveşte dragostea, anul 2019 se anunţă a fi mai liniştit. Astfel, viaţa sentimentală intră într-o linie armonioasă, iar comunicarea ajută la menţinerea acestei linii. Pe de altă parte, a doua jumătate a anului 2019 vine şi cu o neîncredere stridentă pentru care pot exista mai multe motive, unele fictive, altele apărute din lipsă de sinceritate.

 

Bani şi carieră

 

Mare parte din atenţia ta se îndreaptă în această zonă. Ceea ce îţi lipseşte este lipsa de deschidere către parteneriatele profesionale, iar acest lucru îţi va încetini considerabil ascensiunea. Pe de altă parte, în a doua jumătate a anului 2019 apar oportunităţi, iar situaţia financiară este îmbunătăţită. Chiar dacă nu sunt schimbări enorme, faptul că rezultatele încep să apară te va motiva să munceşti mai mult. Cu toate acestea, încearcă să gaseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea personală. 

 

Sănătate

 

Probleme care vor apărea vor fi mai mult de ordin psihic, având în vedere tensiunile pe care le pui asupra ta. În ceea ce priveşte sănătatea fizică, anul 2019 este lipsit de evenimente grave, însă tensiunea la nivel psihic nu te ajută deloc. Ar fi bine să apelezi la un psiholog sau la un apropiat atunci când simţi că tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te copleşeşte. 

 

Familie

 

Vei avea parte de provocări pe acest plan, însă nimic atât de grav încât să-ţi producă prea multe bătăi de cap. De asemenea, ar trebui să renunţi la ideea de a ignora problemele unor membri ai familiei, mai ales dacă poţi să le rezolvi cu puţin efort. În cea de-a doua jumătate a anului 2019, apar unele tensiuni în ceea ce priveşte două părţi importante din viaţa ta: partenerul de cuplu şi familia. Ostilitatea faţă de unul sau altul nu va rezolva nimic, motiv pentru care este recomandat calmul. Comunicarea poate rezolva cu uşurinţă această problemă.

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri