Horoscop chinezesc săptămânal 22 - 28 august 2020! Calul și Maimuța primesc o veste din trecut


Horoscop chinezesc săptămânal 22 - 28 august 2020. Iată cum va fi săptămâna următoare pentru fiecare semn în parte.


In articol:

Din 25 ianuarie 2020 Anul Mistrețului a fost înlocuit cu cel al Șobolanului de Metal. Iată ce anunță zodiacul chinezesc pentru săptămâna 22 -28 august 2020. Calul și maimuța au parte de niște vești care le pot schimba viața

Zodiac Chinezesc valabil în perioada 22 - 28 august 2020

Mai multe semne se vor confrunta cu secrete care vor ieși la iveală, dar și cu probleme de natură profesională. A venit momentul pentru a încheia niște relații și pentru a începe o viață nouă

BIVOL

Nu are sens să te lași copleșit de problemele de la serviciu. Câteva zile libere ți-ar putea prinde foarte bine și ai putea să te relaxezi mai mult pentru a începe toamna cu dreptul. În cazul în care vrei să cunoști pe cineva special, în aceste zile ai succes în tot ceea ce îți propui.

TIGRU

Nu te lăsa descurajat de discuțiile din familie și încearcă să le rezolvi cu calm și cu diplomație. După mijlocul săptămânii, totul începe să se rezolve, iar sâmbătă și duminică, Tigrii se pot bucura de o mare surpriză din partea persoanei iubite. Fie că este vorba despre venirea pe lume a unui copil sau despre o logodnă, Tigrii vor fi în culmea fericirii.

IEPURE

Urmează-ți propriul drum în această săptămână și fii pregătit pentru toate provocările care te așteaptă, mai ales la începutul săptămânii. Ești un maestru în rezolvarea unor situații, iar cineva din anturaj îți poate cere ajutorul. Ai grijă în aceste zile să nu îi neglijezi pe cei dragii.

 

DRAGON

Încă de la începutul săptămânii, dragostea poate intra în viața ta. A venit momentul pentru a începe un nou capitol din viața ta, iar noua poveste de dragoste are mare succes să țină o viață întreagă. Ai grijă la bârfele pe care cei din jurul tău le spun despre tine.

ȘARPE

Încearcă să ai mai multă răbdare în această săptămână, pentru că veștile pe care le aștepți de mult timp s-ar putea să mai întârzie o vreme. Ascultă sfaturile celor din jurul tău, care nu îți vor decât binele și bucură-te că ai alături oameni care te iubesc și te apreciază.

Citeste si: Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

CAL

Începutul săptămânii poate veni cu o veste neașteptată, din partea unei persoane din trecut. Poate ieși la iveală un secret pe care ai încercat să îl păstrezi până acum. Trebuie să fii pregătit pentru toate discuțiile care vor urma și să le faci față cu brio.

Horoscop chinezesc săptămânal
Horoscop chinezesc săptămânal pentru fiecare semn în parte[Sursa foto: PixaBay]

CAPRĂ

Mai mult ca niciodată, simți nevoia de a petrece câteva zile departe de toată agitația, așa că le poți petrece alături de persoanele pe care le iubești cel mai mult. Nu te teme să ieși din zona de confort și să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum.

MAIMUȚĂ

Ai nevoie în această săptămână să îți mai schimbi rutina, mai ales dacă este vorba despre un nou serviciu sau de o nouă relație. Cu siguranță că aceste eforturi vor fi extrem de apreciate de aceste persoane.  Spre finalul săptămânii, o veste din trecut îți poate schimba viața.

Citeste si: INCREDIBIL! Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia, dar nimeni n-a observat!

COCOȘ

Ai niște prieteni extrem de buni, care în această săptămână te pot ajuta într-o situație care te neliniștește. Nu te teme să ceri ajutorul în cazul în care vei simți că nu te poți descurca singur.

CÂINE

Problemele de la serviciu te pot depăși în această săptămână, dar un coleg te va ajuta să termini tot ce ți-ai propus mult mai ușor. Fii mai atent la termenele-limită, pentru a nu rămâne în urmă cu ceea ce faci.

MISTREȚ

Ai șansa să faci mai multe decât ți-ai propus în aceste zile, iar la serviciu cineva va observa acest lucru și vei fi recunoscut pentru eforturile tale. Vei străluci în tot ce îți propui în aceste zile, nimic nu este prea greu pentru tine.


Citește și:

Horoscop chinezesc 2020. Cum va fi anul Șobolanului de Metal, cine are parte de noroc și cine de mare ghinion

INCREDIBIL! Horoscopul Chinezesc a prezis pandemia, dar nimeni n-a observat!

Zodiile care suferă cel mai mult din dragoste!

Marian Vanghelie, despre pandemia de coronavirus: „Sunt sub orice critică. O să ne îmbolnăvim cu toții”

Vremea de joi, 29 octombrie 2020, anuntul ANM: temperaturi normale!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Astroloaga care a prezis pandemia de Covid-19 a făcut noi predicții. Ce se va întâmpla în 2021

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri