Horoscop. Cel mai bun soţ din întreg zodiacul. Cine nu te va înșela NICIODATĂ


Horoscop. Cel mai bun soţ din întreg zodiacul. Cine nu te va înșela NICIODATĂ

Horoscop. Se pare că nu numai temperamentul, educaţia, iubirea, prietenie şi alte un milion de motive sunt importante atunci când vine vorba de fidelitate, ci şi de zodia.  

3. Rac

Un nativ bun de luat acasă și păstrat toată viață este cel născut în zodia Rac. Se implică în activități de familie cu drag, venind chiar el cu tot felul de propuneri interesante în acest scop.

Da dovadă de tandrețe și romantism, astfel că nevasta lui nu se va putea plânge niciodată în privința faptului că nu îi da atenția pe care și-o dorește, dimpotrivă. Totuși, ea trebuie să aibă grijă pentru că acest reprezentant este destul de sensibil și poate fi rănit cu ușurință, caz în care își poate schimbă treptat atitudinea la polul opus. 

2. Pești

Nici bărbatul din zodia Pești nu se lasă mai prejos la capitolul „cel mai bun soț din horoscop", ci se încadrează pe al doilea loc din top. El își susține soția mai bine că nimeni altcineva și o iubește fără limite. Ar putea să facă orice pentru ea și lupta pentru că relația să rămână unită. Mai mult de atât, nu îi stă mintea la infidelități, așa că nevasta lui poate să stea liniștită în privința faptului că ar putea să o însele vreodată.

Probabil că nu ar muscă din fructul oprit nici măcar dacă s-ar ruga femeile de el. 

1. Taur

De departe cel mai bun soț din horoscop, bărbatul din zodia Taur se dedică familiei trup și suflet. El da dovadă de fidelitate, așa că există puține șanse să facă vreun pas greșit și să cadă pradă tentațiilor din jur. În plus, este muncitor, cumpătat în privința banilor și priceput la activitățile din gospodărie.

Poate că nu este cel mai romantic bărbat din lume, însă știe să își răsfețe nevasta și să o conducă pe culmile plăcerilor în pat. Așadar, dacă ești într-o relație cu un astfel de nativ, nu mai stă pe gânduri, ci pune mâna pe el.

Citeste si: De ce eşti înnebunită după "băieţii răi"? Vezi ce putere au asupra ta!

Citeste si: Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria

Citeste si: Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu și nu știai până acum. Îți va schimba viața!

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

De ce eşti înnebunită după "băieţii răi"? Vezi ce putere au asupra ta!

Gabriela Cristea este în pragul SĂRĂCIEI!? Câți bani câștigă acum

Dana Nălbaru s-a întors în România și are planuri mari: ”Toate fondurile vor merge către cauza tinerilor vulnerabili” FOTO

Prima imagine cu cea de-a doua fetiţă a Andreei Bălan, Clara Maria

CITEȘTE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este solistul de la CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, data naşterii, căsătorie, copil, divorț, cine este iubita lui

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri