Horoscop Camelia Patrascanu: Soarele, Luna si 4 planete in Capricorn. Sfarsit de ianuarie si inceput de februarie cu mari schimbari pentru toate zodiile


Camelia Pătrăşcanu a prezentat horoscopul pentru fiecare zodie. Ceea ce se întâmplă în acest sfarsit de luna va fi un moment de referinţă. Efectele şi schimbările de direcţie din această perioadă le culegem în vară. Toată perioada, zodiile vor avea parte de procese răscolitoare şi analize legate de propria persoană.

CAPRICORN: Au o analiză a propriei vieţi şi personalităţi. Anticipează nişte schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da nişte sfaturi, îndrumări şi ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi.
 
VĂRSĂTOR: Trebuie să lase în urmă un eşec, să nu se gândească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. E o ardere carmică la ei luni şi miercuri. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viaţă.
 
PEŞTI: Au parte de sprijin, sunt susţinuţi de persoane influente, stau foarte bine la capitolul de relaţii sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism şi foarte mult rigoare. Nu pe bani trebuie să conteze, există riscul să cheltuiască neprevăzut, imprevizibil şi imprudent.

Sursa: Antena Stars

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Asa ceva e incredibil! A purtat o sarcina cu sapte bebelusi si i-a nascut pe cale naturala. VIDEO

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri

Setări confidențialitate