HOROSCOP Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie. Racii muncesc mult, Scorpionii sunt cu ochii pe bani


HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie.

horoscop camelia patrascanu

HOROSCOP RAC

O săptămână cu multă muncă, mai ales în prima parte. Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le rezolve. Atenție la asptectele juridice, mai ales luni și marți. Atenție și la colegii cu care lucrează, pentru că nu toată lumea se sincronizează foarte bine. De aceea multe discuții au loc în parteneriatele pe care le desfășoară și trebuie să puncteze încă o dată normele, regulile și legile.

Citeste si: Imagini incendiare! Ce se întâmplă luni la Puterea Dragostei! Cine sunt concurenții descalificați?

Citeste si: "Ne-ai prins în flagrant"! Ce făceau Roxana și Ricardo de la Puterea Dragostei când a intrat Raluca! Reacția dură a Ralucăi la adresa Roxanei

HOROSCOP LEU

Se anunță o săptămânî care începe grozav, au o săptămână foate bună. Luni și marți sunt inspirați, au încredere în viitor și vor să facă lucrurile în așa fel încât să se simtă bine. Toată săptămâna lucrează asiduu la ordonarea lucrurilor pe care și le-au propus. Discuții mai intense pot apărea joi și vineri cu persoane foarte importante de la locul de muncă. Trebuie să stabilească niște linii directoare pentru ei și colaboratorii lor.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Ioana Ginghină, declarații dure la adresa fostului soț: "Am pretenția să nu fie atâtea săruturi pătimaşe în public"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri