Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 22 - 28 iulie! Urmează o săptămână plină de schimbări pentru zodii


HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul săptămânii 22-28 iulie.

HOROSCOP BERBEC. Pot avea propuneri sau pur și simplu nu mai vor să facă parte dintr-un angrenaj al lor și își propun să pună accent pe lucrurile care le fac bine, care le dezvăluie autenticitatea în raport cu lumea.

HOROSCOP TAUR. Taurii au parte de o săptămână ghidată bine de un simț al autoprotejării, prin urmare este recomandat să lase lucrurile să-și urmeze cursul firesc. Miercuri si joi sunt zilele cele mai iritabile unde se pot dovedi mai sensibili, mia ușor de aprins. Prudența este cheia.

Citeste si: Horoscop Urania pentru săptămâna 20-26 iulie. Racul vrea să-și părăsească partenerul de viață

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 - 27 iulie 2019. Urmează o săptămână cu multe planete retrograde. Ele aduc probleme mari pentru zodii - previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP GEMENI. Gemenii au o săptămâna plină de evenimente pe care nu le pot influența.  Trebuie să le lase să-și urmeze cursul să nu intre în coliziune cu alții, cu celălalt și să se axeze pe sănătate și alte probleme de fond legate de sine.

HOROSCOP RAC. Racii au o săptămână plină de coerență cu ei înșisi indiferent ce le spun cei din jur. Dacă vor rămâne pe orbita lor, indiferent de criticile primite vor avea parte de multe surprize plăcute și reușite mult așteptate. Miercuri și joi sunt suprinși de ce află de la alții.

HOROSCOP LEU. Leii au o săptămână în care adevărul și cântărirea noțiunilor a valorilor este foarte importantă.Nu din perspectiva câstigului sunt ei mânați, ci de moralitate, de tot ceea ce contează la nivel lăuntric din punct de vedere sufletesc.

Citeste continuarea pe antena3.ro


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri