HOROSCOP Camelia Pătrășcanu până duminică. Taurii au o săptămână valoroasă, Leii au discuţii intense joi şi vineri


HOROSCOP. Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat, duminică, la Antena 3, horoscopul pentru săptămâna 25 martie - 1 aprilie.


In articol:

horoscop camelia patrascanu

HOROSCOP TAUR

Au și ei o săptămână valoroasă, se bazează mai mult pe alianțe, pe colaborări, poate chiar pe partenerul de viață. Pentru unii Tauri partenerul poate veni cu rezolvări și soluții financiare sau de natură profesională. Au fler în afaceri și știu cum să-și investească banii sau să scoate maximum de profit în această săptămână. S-ar putea să lucreze și în weekend pentru că sunt foarte concentrați la ceea ce au de făcut și nu vor să scape momentul foarte bun din această săptămână.

Citeste si: Astrologul Mariana Cojocaru a vorbit despre Andreea Bălan

Citeste si: Nu a mai rezistat și i-a spus public că îl iubește! Mesajul femeii pentru Giani Kiriță i-a luat pe toți prin surprindere

HOROSCOP GEMENI

Este o săptămână care aduce și în cazul lor înttâlniri diverse, poate chiar o colaborare cu persoane din străinătate sau niște vești de acolo, de la oameni care le dau tot felul de informații interesante pe care ei le integrează în lucruile pe care le au de făcut. Poate veni și o invitație în legătură cu o călătorie și se pregătesc unii dintre ei în acest sens. Trebuie să fie atenți însă la felul în care comunică, mai ales marți și miercuri. Pot fi poate ocult-interpretate niște informații pe care ei le dau și trebuie să se asigure că omul a înțeles exact ce ei au transmis. Atenție și la sănătate spre finalul săptămânii. În weekend Gemenii pot ieși în afara orașului.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cum arată Andreea Esca nemachiata, la 47 de ani! Secretul tenului său luminos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri