Horoscop Camelia Pătrășcanu 2 - 8 martie 2020. O greșeală din trecut distruge două zodii


Horoscop Camelia Pătrășcanu 2 - 8 martie 2020. Ce anunță astrologul pentru fiecare zodie în parte, pentru prima săptămână a lunii martie.


In articol:

Horoscop Camelia Pătrășcanu 2- 8 martie 2020. Cunoascuta Camelia Pătrășcanu a prezentat previziunile astrelor pentru fiecare zodie, pentru săptămâna 2-8 martie 2020.

Se anunță o săptămână intensă, mai ales luni și marți, atunci când unele greșeli din trecut pot ieși la iveală.

BERBEC. Atentie luni și marți, e posibil ca o greșeală din trecut să vă prindă din urmă. Miercuri și joi sunt zile bune pentru familie și casă. În weekend e rost de distracție

Horoscop TAUR. Luni și marți să fie atenți la cheltuieli. Miercuri și joi sunt zile foarte bune pentru planuri și proiecte, întâlniri cu persoane pe care pot conta și care îi pot ajuta în afaceri.

Citeste si: Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1- 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Horoscop. GEMENI. Încep săptămâna cu emoții, tensiuni. Riscă să catalogheze persoanele și situațiile în mod greșit. Mai bine amână pentru a doua jumătate a săptămânii luarea unor decizii.

Horoscop RAC. Încep săptămâna cu atenționări privind gesturile altora.

Trebuie să fie prudenți și discreți. Să îi lase pe ceilalți să își facă numărul. Miercuri și joi sunt în mare formă și fac impresie.

Citeste si: Horoscop săptămânal Cassandra 2- 8 martie 2020. Trei zodii ajung la epuizare

Horoscop LEU. Au o săptămână care începe sub semnul prieteniei. Poate că își fac reclamă dar trebuie să știe că nu toată lumea înțelege mesajul.

Discreție miercuri și joi, mai ales în privința cuiva din familie.

Horoscop FECIOARĂ. Săptămana începe foarte bine, se impun și iau decizii. Sunt zile cu emoție, de aceea e nevoie de mult tact ca să îi facă pe ceilalți să înțeleagă unde bat de fapt. Miercuri și joi sunt zile de glorie, în sensul că le este recunoscut efortul.

Horoscop BALANȚĂ. Multe discuții, vești de tot felul, undele sunt optimiste, altele nu. Balanțele greu reușesc să discearnă la începutul săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu 2 - 8 martie 2020
Horoscop Camelia Pătrășcanu 2 - 8 martie 2020

Horoscop Camelia Pătrășcanu 2- 8 martie 2020. Săgetătorii ies în evidență la începutul săptămânii

Horoscop SCORPION. Calcule financiare luni și marți. trebuie să se bazeze pe alții. Miercuri și joi sunt zile mai bine în care vor comunica eficient.

Citeste si: Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Horoscop SĂGETĂTOR. Ies în evidență la începutul săptămânii, fie că vor sau nu. E bine să calibreze gesturile, cuvintele să nu își facă reclama proastă.

Horoscop CAPRICORN. Sunt centrați pe muncă și își fac tot felul de calcule. Primesc sfaturi de la partenerul de viaț, chiar dacă sunt din altă zonă profesională

Horoscop VĂRSĂTOR. Sunt în formă luni și marți, au tot felul de idei. Nu vor să se organizeze, atenție însă la excese. Miercuri și Joi muncă pe brânci.

Horoscop PEȘTI. Săptămana aduce nesiguranță, confuzie, emoții. Se răscolesc probleme mai vechi din familie. Miercuri și joi au intuiție buna. În weekend muncesc și au spor.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Cassandra 2 - 8 martie 2020. Trei zodii ajung la epuizare

A MURIT! O veste tristă a fost transmisă de Casa Regală

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 1 - 7 martie 2020. Risc uriaș de accidente, dragostea este într-o oală de presiune

Horoscop Camelia Pătrășcanu 2020! Un an al extremelor pentru cinci zodii

Horoscop săptămânal. Horoscopul săptămânii 24 februarie- 1 martie 2020

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop CAPRICORN Noiembrie 2021. Nativii Capricorn, în mijlocul conflictelor la locul de muncă

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscopul saptamanii
Parteneri