Horoscop Baba Vanga: ultimele previziuni pentru femeile din zodiac în anul 2019


Baba Vanga, celebra clarvăzătoare din Bulgaria, a lăsat în urma sa numeroase profeţii, iar multe dintre ele nu fac referire la vreo Apocalipsă, ci la răsturnări de situaţii în vieţile private ale anumitor oameni.

Femeia Săgetător nu îşi va găsi sufletul pereche în următorii cinci ani, relaţiile pasagere şi aventurile fiind cele care o mulţumesc. După această perioadă va realiza că este pregătită de o relaţie serioasă şi totul va decurge mai bine ca niciodată, chiar dacă îşi făcea griji în această privinţă.

Oboseala şi stresul de la birou îşi spun cuvântul, iar din cauza problemelor profesionale, femeia Capricorn tinde să îşi dea peste cap viaţa din familie, fără să vrea sau să-şi dea seama. Cu toate astea, soţul şi părinţii o înţeleg, iar deschiderea lor către comunicare o va ajuta să scape de acea perioadă tensionată din viaţa ei.

Citeste si: Cea mai puternică zodie feminină în 2019! STRĂLUCEŞTE ca un diamant, are bani, poziţie socială şi o bună reputaţie

Femeia Vărsător va găsi echilibrul pe toate planurile asta după ce, ani de zile, va investi în dezvoltarea sa.

Cursuri, workshop-uri, programe de dezvoltare, toate acestea e vor afla pe lista ei, în încercarea de a deveni omul care-şi doreşte. După câţiva ani de studiu, va reuşi să-şi atingă toate obiectivele.

Nu va fi cea mai prietenoasă persoană în perioada următoare, dar asta pentru că are alte planuri mult mai importante în care-şi doreşte să se implice. Femeia Peşti va rămâne singură şi retrasă până va atinge succesul, iar odată ce îşi va ”îndeplini misiunea”, viaţa ei va reveni la normal.


Abonează-te pe

Citește și:

Ioan Burculeţ, specialistul Kfetele.ro în Astrologie: Efectele Lunii Pline de Crăciun pentru 12 constelaţii

Un milionar celebru a pus ochii pe Alexia Eram! Cum au fost surprinși la un party

HOROSCOP 2019. Previziuni COMPLETE pentru toate zodiile

Dezvăluirile lui Nostradamus pentru 5 zodii! Predicții pentru 2019. Urmează cea mai grea perioadă cu certuri și despărțiri

HOROSCOPUL anului 2019, prezentat de astrologul Radu Ştefănescu. Va fi Anul Porcului! Unii vor avea lumea la picioare, alţii vor avea numai obstacole

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

MARIUS MODOVAN: Cine este şi cu ce se ocupă soţul Angelei Rusu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri