Horoscop Astrocafe pentru saptamana 22 - 28 mai 2017! Cearta si despartire pentru doua zodii


Citeste previziunile tale astrale pentru saptamana 22 - 28 mai 2017.

Berbec

Săptămâna începe în forţă, pentru că eşti dornic de a schimba totul în viaţa ta. Energia astrală te susţine mult şi bine, astfel că ai şanse deosebite de progres. Finaciar se întrezăresc îmbunătăţiri, putând fi vorba atât de primirea drepturilor salariale, cât şi despre negocieri fructuoase privind schimbarea condiţiilor de muncă sau a activităţii profesionale. Foarte important este anturajul apropiat, deoarece se deschide o nouă etapă. Relaţiile cu prietenii şi rudele apropiate se animă, astfel că sunt posibile dialoguri şi întâlniri interesante.

Schimbări de mentalitate, planuri de călătorii şi de studii. Evită luarea deciziilor în zilele de 25 şi 26 Mai.

Taur

Debutul săptămânii te îmbie la odihnă, relaxare, detaşare de cotidian. Organsimul este obosit şi chiar are nevoie de îngrijiri speciale. Un dialog cu o prietenă, te poate ajuta să-ţi lămureşti multe şi mărunte aspecte delicate din viaţa ta. Totul este să accepţi şi alte faţete ale realităţii înconjurătoare.

În preajma datei de 25 Mai se întrezăresc noutăţi în segmentul financiar. Se deschide un nou capitol în care drepturile salariale vor fluctua mult. Este posibil să ţi se propună activităţi profesionale suplimentare din care să obţii venituri serioase pe termen lung. Însă apar şi cheltuieli majore. Tendinţa de a achiziţiona bunuri de orice fel sau servicii personale este mare şi periculoasă în această săptămână. Cumpătare şi discreţie!

Gemeni

Eşti înconjurat de prieteni în prima parte a săptămânii.

Întâlniri, discuţii, proiecte comune pe termen lung. Prietenia femeilor este foarte importantă, deoarece primeşti susţinere reală, sinceră şi pe termen lung. Totul este să nu confunzi o relaţie de iubire cu una de prietenie şi invers. Deocamdată în aceste zile este vorba numai de relaţii de prietenie şi susţinere socio-profesională. Foarte importantă este ziua de 25 Mai, deoarece energia sa te predispune la înnoire pe toate planurile vieţii. Ai şanse deosebite de a-ţi schimba radical viaţa şi proiectele personale.
Alcătuieşte un jurnal cu tot ce îţi doreşti să ţi se îndeplinească de acum încolo. Asumă-ţi responsabilitatea pentru tot ce scrii şi ai încredere că vei primi ce îţi doreşti la momentul potrivit.


Abonează-te pe

Citește și:

Cele mai razbunatoare zodii! Se transforma in calai cand se supara pe tine!

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Care sunt cele mai sensibile zodii? Ai grija sa nu-i ranesti pe cei nascuti sub aceste semne zodiacale

Zodii de femei care vor insela toata viata! Sunt infidelele zodiacului!

Acestea sunt cele mai FIERBINTI combinatii de ZODII! Sar scantei cand sunteti in pat!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cum se face BLATUL de TORT cu VANILIE

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri