Horoscop ASTROCAFE pentru saptamana 1 - 7 mai: Schimbari mari in relatii pentru trei zodii!


Citeste previziunile tale astrologice pentru saptamana 1-7 mai 2017.

Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii se întrezăresc în segmentul relaţiilor amoroase, al copiilor, dar şi în plan profesional. Datorită cheltuielilor cotidiene sau unor cadouri pe care doreşti să le faci celor dragi sunt posibile neîneţelegeri în relaţia cu persoana iubită şi copii. Ar fi bine să le ceri părea vizavi de ce îşi doresc sau vizavi de ce anume au nevoie, astfel încât să nu cheltuieşti fără rost.

Prudenţă la ziua de 4 Mai, întrucât vei fi solicitat mult la serviciu, în detrimentul activităţilor dragi sufletului tău şi a relaţiilor cu cei dragi. A doua parte a săptămânii aduce multă forfotă în plan profesional. Sarcini de lucru urgente, discuţii colegiale zgomotoase, animozităţi de tot felul. Reservă momente şi pentru odihnă.

Taur

În primul rând sănătatea începe să se amelioreze din această săptămână.

Totuşi este bine să fii prudent în continuare şi să urmezi sfaturile unor specialişti. Sigur pe fundal vor rămâne vulnerabilităţile cunoscute, dar cu puţin efort şi bunăvoinţă le vei depăşi cu bine. Foarte animat este sectorul familial, astfel că întâlnirile şi dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergură, reparaţii, planuri de îmbunătăţire a locuinţei, lămuriri patrimoniale, vânzări sau achiziţionări de bunuri casnice. A doua parte a săptămânii îţi aduce în atenţie persoana iubită şi copiii. Sunt şanse bune de dialog constructiv între tine şi cei dragi, doar să ai răbdare şi încredere să-i asculţi.

Gemeni

O săptămână care îţi aduce în preajmă persoanele din anturajul apropiat. Pe de altă parte ar fi bine să fii prudent în privinţa cheltuielilor, deoarece este posibil să te aventurezi în cheltuieli prea mari. Vor apărea şi informaţii legate de salarizare sau condiţii de muncă.

Călătorii frecvente pe distanţe scurte. Dialogurile cu prietenii şi rudele apropiate se îmbunătăţesc şi vei reuşi să ajungi la un numitor comun cu aceste persoane. Există animozităţi de multă vreme, care acum încep să se dizolve de la sine. Susţinătorii din segmentul socio-profesional îşi vor relua ajutorul faţă de tine, astfel că te vei bucura de aprecieri şi chiar de oferte noi de a te implica în diverse proiecte. Ai grijă în continuare de sănătatea întregului organism.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop AstroCafe - 1 mai: Doua zodii au relatii tensionate cu cei din jur!

Anunț BOMBĂ! Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie care le va schimba viața

Horoscop AstroCafe - 30 aprilie: Certuri si conflicte pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru 29 aprilie: Cheltuieli mari pentru doua zodii!

Horoscop AstroCafe pentru joi, 27 aprilie! Noroc in dragoste pentru trei zodii

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este NAOMI Hedman, iubita lui Florin Ristei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri