Horoscop AstroCafe pentru saptamana 08 - 14 mai 2017! Previziuni complete pentru fiecare zodie in parte


Citeste horoscopul AstroCafe pentru saptamana 08 - 14 mai 2017! Previziuni complete pentru fiecare zodie in parte.

Berbec

Evenimentele principale ale săptămânii sunt legate de segmentul financiar, secţiunea bani şi bunuri comune cu alţii. Se încheie un capitol important, asta însemnând că este posibil să achiţi datorii restante, să lămureşti aspecte legate de credite, de investiţii sau să rezolvi documente financiare aferente unor bunuri patrimoniale. Persoanele alături de care poţi fi implicat în evenimente financiare sunt partenerul de viaţă, rudele sau colegii de muncă. Poate intra în discuţie un plan de călătorie sau de studii şi de aici să apară cheltuieli.

Schimbul de informaţii, călătoriile, studiile, activităţile cultural-educative vor fi frecvente în a doua parte a săptămânii. Relaxează-te şi gândeşte-te la scopul relţiilor şi situaţiilor în care eşti implicat. Vei fi foarte suprins de ce vei afla pe căi mai puţin convenţionale.

Taur

Se vor evidenţia mult relaţiile parteneriale şi colaborările din segmentul profesional. Se conturează un final de capitol fie într-o acţiune comună cu aceste persoane, fie o relaţie propriu-zisă se încheie pe neaşteptate.

Recomandabil este să fii prudent, atent la cele spuse de ceilalţi şi să decizi în consecinţă. Neînţelegerile din cardul parteneriatelor pornesc de la cheltuielile şi veniturile comune. Se pare că tu eşti acela care investeşte prea mult în mofturi personale sau în nevoile celor dragi, afectând cumva relaţiile tale parteneriale. Este posibil să permiţi celorlalţi să folosească unele bunuri personale achizitionate de tine sau să cheltuiască din banii puşi deoparte de tine. Monitorizează bugetul veniturilor şi cheltuielilor şi pune limite clare între tine, ceilalţi şi privitor la tot ce folosiţi şi administraţi în comun.

Gemeni

Atenţia şi eforturile îţi vor fi atrase de ceea ce se petrece la serviciu în această săptămână. Se finalizează o etapă importantă, fie prin rezolvarea definitivă a unor sarcini de lucru, fie prin schimbarea condiţiilor de lucru sau prin schimbarea colegilor. Oricum îţi vei remodela viziunea despre muncă, despre implicaţiile ei, dar mai ales îţi vei schimba stilul de a munci şi de a relaţiona cu persoanele din acest

anturaj. Prudenţă, calm, răbdare! Eşti foarte combativ, riscând să strici relaţii şi situaţii bune! Un alt capitol căruia ar fi bine să-i acorzi atenţie este sănătatea. Sunt posibile consultaţii şi analize medicale, dar este vorba despre ameliorări, îmbunătăţirea stării tale generale sau aflarea unor terapii benefice ţie acum. A doua partea săptămânii va evidenţia relaţiile parteneriale şi colaborările profesionale.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Abonează-te pe

Citește și:

4 zodii care se indragostesc o singura data in viata! Iubesc intens!

ȘOCANT! George Burcea a ajuns să locuiască pe stradă! Cine și-a bătut joc de fostul Andreei Bălan

Cele mai bune zodii cu care sa te casatoresti! Sunt cei mai tari barbati ai horoscopului!

Prințul Philip nu a fost cel mai longeviv membru al Familiei Regale Britanice. Cine a trăit mai mult decât el?

Motivele pentru care Regele George nu a fost de acord cu relația dintre Prințul Philip și Regina Elisabeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 17 aprilie 2021. Află ce zodie pleacă într-o călătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri