Horoscop AstroCafe pentru 29 iunie: Pestii se cearta cu cineva drag


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 29 iunie 2017.

Capricorn

Este o zi in care mentalul iti este rascolit. De aceea evita activitatile intelectuale, discutiile ample sau luarea deciziilor importante. Pe de alta parte sunt momente bune pentru a renunta la idei, conceptii sau filozofii de viata care s-au dovedit de-a lungul timpului perimate. Rezerva momente de relaxare, plimba-te in aer liber sau lectureaza carti amuzante.

Varsator

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Evita planurile de investitii, achizitionarea unor bunuri scumpe sau ajutorarea materiala a altora. Sunt momente bune doar pentru plati minore. Neplacerile legate de bugetul disponibil tine astazi doar de capricii. Cineva din anturajul apropiat iti poate oferi idei bune pentru a-ti mari veniturile.

Pesti

Pot aparea momente bune de relationare cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. Chiar daca in fundal exista animozitati, astazi sunt sanse de reconciliere. Totul este sa fii deschis la dialogul cu ceilalti. De asemenea ar fi bine sa te implici mai mult in activitatile comune cu altii. Spre seara vor interveni chestiuni financiare, de genul achitarea unor facturi urgente.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Emma Roberts este însărcinată! Ea și iubitul său, Garrett Hedlund, vor deveni părinți pentru prima dată

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri