HOROSCOP AstroCafe pentru 25 mai: Varsatorii se achita de niste datorii mai vechi


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 25 mai 2017.

Berbec

Se intrezaresc calatorii pe distante scurte din varii motive. Neplaceri ar putea aparea de la faptul ca un membru al familiei iti face alt program, fara sa-ti ceara in prealabil acordul. Insa, cu putin efort si bunavointa vei reusi sa te descurci printre hăţişurile zilei. Prieteni, simple cunostinte, chiar si vecini vor veni in prejma ta fie pentru a-ti cere sfaturi, fie doar pentru a te saluta.

Taur

Sunt posibile castiguri financiare substantiale dinspre segmentul profesional in care activezi. Astfel, starea ta de spirit se va imbunatati, ba chiar vei fi tentat sa cheltuiesti ceva bani si pentru cei dragi, mai putin norocosi astazi decat tine. Insa, fereste-te sa fii prea rigid in idei sau prea insistent cu implicarea ta in treburile altora. Spre seara, relaxeaza-te la o şuetă cu cei dragi.

Gemeni

O zi cu multa încărcătură emoţională. Astfel, relatiile cu ceilalti devin tensionate, iar implicarea ta in prea multe activitati duce la rezultate nesatisfacatoare. Se recomanda prudenta mai ales in relatiile cu sefii sau cu oficialii diverselor institutii contactate. Tendinta de a respinge regulile sau ideile altora este mare si neverosimilă. Relaxeaza-te, nimeni n-are nimic cu tine.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dovada clara ca Bianca Dragusanu este innebunita dupa sex. "Daca in dormitor e bine, orice se poate remedia. Sexul inseamna 90% intr-o relatie"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri