Horoscop AstroCafe - 2 mai: Neintelegeri si certuri pentru trei zodii!


Citeste previziunile tale astrale pentru data de 2 mai 2017.

Berbec

Împreună cu persoanele dragi ai putea desfăşura astăzi activităţi recreative sau poţi planifica călătorii îndepărtate şi studii comune. Totuşi este posibil să apară divergenţe de opine care pot fi depăşite cu puţină bunăvoinţă. Pe de altă parte tocmai diferenţa de gândire şi, uneori, dezbaterile aprinse alcătuiesc farmecul vieţii şi al relaţiilor interumane. Fii chibzuit la cheltuieli, pentru că tendinţa celorlalţi, mai mult sau mai puţin conştientă, este de a se baza pe tine.

Taur

Este nevoie de tine acasă, în plan familial. Fie sunt treburi gospodăreşti restante şi trebuie să le rezolvi urgent, fie un membru al familiei, o rudă apropiată au nevoie de sprijinul tău material sau moral. Tu eşti artizanul programului zilei, astfel că organizându-te eficient vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Este posibil să simţi că ai nevoie de sprijin în luarea deciziilor şi bine ar fi să apelezi, cu încredere, la cineva cunoscut şi experimentat în ale vieţii.

Gemeni

Relaţiile cu anturajul apropiat şi călătoriile pe distanţe scurte reprezintă tema principală a zilei. Discuţiile pot aduce informaţii preţioase, atât pentru sănătate, cât şi pentru lămurirea contextului profesional în care te afli. Există conflicte mocnite, în umbră, mai ales la serviciu. Însă, mâna divină te protejează discret, astfel că este bine să-ţi îndeplăneşti treburile fără rezerve. Vorbeşte puţin şi mai ales evită să povesteşti despre vulnerabilităţile sau greşelile tale.


Abonează-te pe

Citește și:

Trei zodii de femei cu karme pozitive! Aduc fericirea in viata ta!

Se prefigurează un mare divorț în România! ”Există certuri ... ”

Acestea sunt cele mai infidele zodii de femei si de barbatii! Sunt marii tradatori ai zodiacului!

Livian de la "Puterea Dragostei" s-a îndrăgostit?! "Ai un zâmbet minunat.

Andreea Mantea va deveni din nou mămică?! Ce a declarat vedeta de la Kanal D

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 21 ianuarie 2021! O zodie riscă să se despartă de persoana iubită!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri