Horoscop AstroCafe 11 mai: Este o zi MARE pentru trei zodii!


Citeste previziunile astrologice pentru ziua de 11 mai 2017.

Berbec

Perioada pe care o traversăm este importantă pentru segmentul financiar, întrucât anunţă finalul unei etape de câştig de la şi prin alţii. Astăzi se pot rezolva uşor plata datoriilor, soluţionarea unor demersuri financiare întreprinse mai de mult, dar şi dialogurile cu partenerul de viaţă şi colaboratorii pe teme financiare, materiale au succes. Totul este să ai răbdare să asculţi şi să iei în calcul şi opiniile sau proprunerile celorlalţi.

Taur

Este posibil ca astăzi să decizi finalul unui parteneriat de viaţă sau al unei colaborări. Cu toate că este foarte greu să renunţi tu la ceva, chiar dacă ai dovezi clare că acea relaţie sau situaţie s-a degradat prea mult şi sunt slabe şanse de revenire, energia zilei te va ajuta să operezi mult mai uşor acele schimbări necesare şi suficiente în segmentul partenerial, astfel încât să se îmbunătăţească lucrurile.

Gemeni

Zi importantă la locul de muncă, dar şi pentru sănătate! Posibil să fii solicitat mult de şefi şi colegi, însă organsimul să te ajute prea puţin. Se recomandă prudenţă, pentru că vei fi tentat să te implici în prea multe treburi deodată şi să-ţi fie greu să le duci la bun sfârşit. Multe rezolvări privitoare la sănătate, dar şi la serviciu. De evitat, pe cât posibil consultaţiile, analizele şi intervenţiile chirurgicale!

Citeste continuarea pe pagina 2 >>


Abonează-te pe

Citește și:

3 zodii de femei cu o inteligenta sclipitoare

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

HOROSCOP AstroCafe pentru 8 mai: Neintelegeri pentru doua zodii

HOROSCOP AstroCafe pentru 7 mai: Duminica trista pentru doua zodii

Marilena Cuciurean a făcut atac de panică la Survivor România! “Nu îmi simt mâinile!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic luni, 18 ianuarie 2021! O zodie poate face alegeri greșite în privința banilor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri