Horoscop 9 noiembrie 2019. Două zodii au parte de certuri cu cei dragi


Horoscop 9 noiembrie 2019. Două zodii au parte de certuri cu cei dragi

Ce anunță astrologii pentru ziua de azi.

Horoscop 9 noiembrie 2019.  Se anunță o zi plină de neprevăzut astăzi, două zodii au parte de discuții ascunse. Iată ce îți rezervă astrele:

BERBEC
Te afli înaintea unui eveniment căruia îi acorzi o importanţă specială. Ai emoţii, desigur, ca înaintea oricărui moment capital. E nevoie să iei decizii foarte clare, pentru a fi sigur că alegi calea cea mai bună pentru tine. Ca să poţi trasa o direcţie dreaptă şi bună înaintea ta, mai întâi ar fi bine să arunci o privire limpede înapoi, ca să cureţi spaţiul din jurul

tău. Dă la gunoi ce nu-ţi mai este de folos (relaţii, amintiri, informaţii, resentimente) şi abia după aceea porneşte pe noul drum cu inima complet purificată, gata să primeşti altceva. Deschide-ţi aripile şi zbori eliberat de balastul trecutului!

TAUR
Dacă pleci la drum, nu te aştepta ca totul să decurgă lin şi fără peripeţii, pentru că este o zi în care tot ce faci necesită eforturi suplimentare.

Ori se schimbă traseul sau destinaţia pe parcurs, ori maşina îţi creează unele probleme, ori la capăt nu te aşteaptă ceea ce ai preconizat la plecare, încât te poţi întoarce acasă cu treburile nerezolvate. Nu strică să te informezi înainte de plecare de eventualele situaţii neprevăzute care ar putea apărea, pentru că precauţia poate fi un atu. Cu cât te gândeşti mai din timp la eventuale incidente, cu atât ai putea să le rezolvi mai repede.
GEMENI
Tu eşti cheia oricărei probleme, pentru că nimeni nu te întrece când vine vorba de creativitate! Îţi pui în joc toate talentele, pentru că tu ai curajul de a încerca şi soluţii pe care alţii le evită din teama de a nu da în bară. Tu, în schimb, ai suficient curaj pentru a încerca şi alte variante, unele originale, altele ciudate, pentru că ştii sigur că totul are o soluţie, dacă eşti dispus să încerci.
Alţii spun din start că nu se poate, dar la tine nu există nu se poate! Se poate orice, dacă vrei! Iei taurul de coarne şi oferi cea mai bună soluţie, spre uimirea tuturor celor reticenţi şi fricoşi.

RAC
Treci şi tu cu vederea atmosfera agresivă din jurul tău! E normal ca toată lumea să se agite cât timp lucrurile nu au ajuns pe un teren mai clar.

Nici tu nu eşti sigur pe direcţia în care mergi, nici ceilalţi nu se pot linişti încă, de aceea conflictele mocnesc aproape de tine. Eşti nevoit să suporţi această situaţie, pentru o vreme, conştient că înainte de clarificarea unei situaţii, întotdeauna se agită spiritele, iar tu eşti acum în miezul acestei tensiuni. Nu mai e mult şi se va linişti atmosfera, dar până atunci mai există câteva momente de tensiune maximă, greu de tolerat.

Citeste si: EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 10- 16 noiembrie 2019. Mercur retrograd vine cu lacrimi amare pentru patru zodii

Citeste si: Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Citeste si: Horoscop 11- 17 noiembrie 2019. Trei zodii au parte de evenimente de neuitat


LEU

Nu te lăsa învins de tonul ridicat al celor cu care discuţi azi, ci urmează de fiecare dată căile corecte şi legale în ceea ce faci. Unii vor încerca să te intimideze cu critici şi cu acuze dure, dar fii sigur că sunt nemeritate! E modul lor de a-şi impune poziţia apelând la o atitudine dură, ca de profesori puşi pe note proaste, dar cât timp tu nu te simţi vinovat de nimic şi faci totul ca la carte, nimeni nu te poate îngenunchea. Luptă cu dovezi incontestabile, fără să te abaţi nicio clipă de ca calea cinstită, căci adevărul învinge de fiecare dată!

FECIOARĂ

Priveşte cu maximă obiectivitate la tine, la cel care eşti, cu bune şi cu rele, şi descoperă-ţi erorile. Nu eşti întotdeauna cel mai corect, cel mai bun, cel mai curat, şi trebuie să recunoşti de unul singur asta, înainte de a veni altcineva să te descrie în cuvinte dezonorante. Dacă te simţi cu musca pe căciulă pentru un gest cu care nu te mândreşti, ai acum şansa de a privi lucid la faptele tale ca să le repari de urgenţă. Spune mersi că nu apar deja sancţiunile, ci doar ţi se dă minunata şansă de a lipi ce oalele sparte, de a spăla pata lăsată, de a-ţi recupera imaginea pe care o meriţi. Grăbeşte-te, şi acceptă-ţi propriile erori: fii deci cinstit cu tine însuţi! Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV. Horoscop Mariana Cojocaru 10 - 16 noiembrie 2019. Mercur retrograd vine cu lacrimi amare pentru patru zodii

Veste tristă! Ce s-a întâmplat cu marea actriță Carmen Tănase!

Horoscop noiembrie Cristina Demetrescu. Lacrimi amare pentru două zodii. O zodie se va îmbogăți

Horoscop 11 - 17 noiembrie 2019. Trei zodii au parte de evenimente de neuitat

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Cine este Donatella VERSACE: prima femeie care a devenit designer vestimentar

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri