Horoscop 8 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste extraordinară


Horoscop 8 noiembrie 2019. Două zodii primesc o veste extraordinară

Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi.


In articol:

Horoscop 8 noiembrie 2019. Astrologul vine cu noi detalii despre fiecare zodie în parte. Două zodii vor primi o veste nesperată astăzi.


BERBEC

Discută cu prietenii şi colegii, cu ceilalţi colaboratori, pentru că de undeva ai putea primi un pont profitabil ce merită pus imediat în practică pentru un ban în plus.

Orice conversaţie poate gravita azi în jurul banilor, dar nu pentru a te plânge de cheltuieli sau pentru a-ţi aminti ce listă lungă de facturi te aşteaptă, ci pentru că primeşti de la alţii cele mai bune sfaturi despre cum reuşesc ei să se descurce în această junglă a datoriilor. Dacă cineva ştie să facă bani din ideile proprii, poţi şi tu, deci apucă-te de treabă cât mai curând. O afacere pe cont propriu ar merge perfect!

TAUR
Parcă nu te poţi bucura pe deplin de evenimente excelente care se petrec în jurul tău. Tu ai încă unele dubii, nu eşti sigur că e momentul potrivit pentru a celebra deja succesul, şi rămâi încă în expectativă, de parcă ai aştepta să se aşeze toate lucrurile pe un făgaş mai clar înainte de a putea spune şi tu dacă e de bine sau de rău.

Presimţi că nu e un succes deplin, ci încă se mai poate schimba ceva pe parcurs. Nu te laşi influenţat nici de veselia din jur, nici de entuziasmul celor care te înconjoară, şi vei dovedi, în final, că o atitudine rezervată e de preferat până la proba contrarie.

GEMENI
Deşi eşti înconjurat de multă lume, nu te poţi apropia de nimeni, de parcă te-ai afla printre străini.

Nu găseşti subiecte comune de conversaţie, nu te poţi adapta în mediul respectiv şi orice încercare de a te apropia de ceilalţi duce la eşec. De fapt, la originea acestei stări de tensiune, se află neîncrederea unora, ostilitatea, poate chiar invidia cu care eşti privit de ceilalţi, sau orgoliile prea mari care generează această răceală în colectiv. Evită să discuţi cu asemenea persoane, pentru că vei primi doar răspunsuri monosilabice şi spate întors.

Citeste si: Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Citeste si: Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Citeste si: Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Nativii zodiei Fecioară, sfătuiți să aibă grijă la tonul folosit

RAC
Nu poţi rămâne blocat în grijile care te-au copleşit la nesfârşit, dar există mereu cineva alături care te influenţează negativ şi te trage înapoi cu văicărelile sale. Fă un efort să te rupi de astfel de medii nefaste, pentru că nu-ţi fac bine. Alege-ţi cu mai multă exigenţă colaboratorii, pentru că azi ai tendinţa de a te alătura celor necăjiţi, săraci, trişti, care văd decât jumătatea goală a paharului. Nu eşti genul lor, deci ridică-i tu pe ei la lumină, nu te lăsa tu tras înapoi în întuneric de către ei.

LEU
Înarmează-te cu tot arsenalul tău de energie şi de resurse, pentru că eşti pe cale să intri într-o adevărată competiţie de idei şi de forţe pentru a obţine ceea ce îţi doreşti. Merită efortul, merită să tragi tare, chiar şi peste puterile tale, dacă aşa ţi se pare, deoarece la final te aşteaptă răsplata maximă pentru tot ceea ce ai investit. Nu trebuie să te temi nici de competitorii tăi, nici de armele la care vor apela rivalii tăi, pentru că, de departe, tu ai un as excelent în mânecă pe care vei şti să-l scoţi la lumină la momentul oportun pentru lovitura de graţie. Totul va ieşi exact aşa cum îţi programezi tu în minte acum, deci materializează-ţi gândurile!

FECIOARĂ
Ai grijă la tonul pe care îl foloseşti azi, mai ales faţă de cei dragi, din familie. Chiar dacă cineva din casă se întoarce nervos după o zi agitată, fii tu balsamul de care are nevoie pentru a se detaşa de toate motivele sale de iritare. familia este spaţiul ideal care adună toate energiile pozitive ca să vă împărtăşiţi unii altora tot ce s-a întâmplat frumos peste zi. Încearcă şi tu, şi ceilalţi, să lăsaţi la uşă motivele de enervare cu care v-aţi confruntat, astfel încât atmosfera de acasă să fie luminoasă, armonioasă, caldă! Îţi face bine prezenţa celor dragi, iar tu, la rându-ţi, aduci bucurie pe chipul acestora. Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Aspecte generale pentru anul 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu avertizează: “Vor avea de suferit oamenii superficiali"

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Ce karmă ai în dragoste, în funcție de zodie

Partenerul ideal, în funcție de zodie! Cu cine te potrivești perfect, potrivit numerologului Mihai Voropchievici

Când este bine să te căsătorești, în funcție de zodie! Ce se întâmplă cu zodiile duble, potrivit maestrului Voropchievici

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

NOTEAZĂ: Cum faci blatul de tort din biscuiți pisați

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri