Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie pune punct relației


Horoscop 5 decembrie 2019. O zodie pune punct relației

Ce anunță astrele pentru astăzi.


In articol:

Horoscop 5 decembrie 2019. Se anunță o zi extrem de dificilă pentru o zodie, care decide să pună punct relației în care se află și care nu îi mai aduce nicio bucurie. Iată cum va fi ziua pentru fiecare zodie în parte:

BERBEC
Primeşte cu mintea şi cu inima deschise sfaturile sau informaţiile pe care ţi le oferă astăzi un coleg, pentru că ştie foarte bine ce spune.

A studiat problema care te preocupă pe tine, a trecut şi el prin ceva similar şi a depăşit-o cu bine, deci acum ajunge să te încrezi în totalitate în ceea ce are el de transmis pentru a nu pierde şi tu timpul cu experimente. Aşa e, înveţi din orice provocare, dar dacă acum cineva îţi oferă pe tavă soluţia, de ce să n-o primeşti cu încredere deplină? Se potriveşte perfect situaţiei în care te afli tu şi, dacă ai prelua rapid ideile oferite de acest colaborator, nu ai mai merge pe căi lăturalnice, ci pe cea dreaptă către rezolvarea problemei.

Citeste si: Zodiile care vor avea sărbători de vis

Citeste si: Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

Citeste si: Horoscop 2- 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

TAUR
Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia.

Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie. Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie. Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă.
Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale. Fii conştient că nici un elev nu învaţă de la prima lecţie, ci prin recapitulare continuă.

Nativii zodiei Rac pun punct unei relații


GEMENI

Dacă ai norocul să vezi soarele pe cer, ieşi afară, pentru că aerul proaspăt şi cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea în care te afli. Fie că e o stare de depresie care te paşte, fie că e o problemă de sănătate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumină cât mai multă ca să-ţi invadeze mintea şi sufletul. Acasă, închis între patru pereţi, nu vei primi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde ştii că vei găsi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distracţie. Înconjoară-te de copii şi de activităţi plăcute sufletului tău şi îţi vei reveni ca prin farmec.

RAC
Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat, şi ceva îţi spune că cel mai bine e să laşi totul baltă acum. Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face în acest moment: să închizi acest capitol şi să te detaşezi de toate. Ce era de învăţat de aici, e deja asumat şi acumulat în experienţa ta de viaţă, deci nu insista să mai trezeşti la viaţă un proiect care nu mai evoluează. Ai meditat asupra lucrurilor şi ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici şi acum.

LEU

Ceea ce ar fi trebuit să fie un dialog amabil şi plăcut, se poate transforma repede într-o luptă de orgolii. Egoul tău intră în conflict cu egoul celui din faţa ta şi se pare că niciunul nu se lasă mai prejos, dorind cu tot dinadinsul să aibă ultimul cuvânt. Tocmai pentru că ştii că lucrurile pot denatura spre o dispută inutilă, care să vă strice amândurora ziua. Ar fi bine să apelezi la tot arsenalul tău de diplomaţie şi amabilitate, ca să restabileşti repede atmosfera paşnică în acest dialog. Unul trebuie să cedeze şi a coborî tonul nu e deloc un semn că ai fi mai slab, ci doar că eşti convins că problema de faţă se poate soluţiona şi cu duhul blândeţii. Jos armele!

FECIOARĂ
Primeşti azi un răspuns care face pace într-o situaţie cu mai multe direcţii diferite de interpretare. Chiar dacă nu e un verdict pe deplin aşteptat, tot e bine, pentru că restabileşte adevărul într-o situaţie din care ai avut ceva de suferit. Verdictul respectiv conţine şi unele condiţii, nu primeşti ceva pe gratis, şi la primul impuls eşti tentat să spui că nu-ţi convine ce ai de oferit în schimb, dar vei vedea că merită efortul. Acceptă situaţia cu încredere că va fi spre binele tău, dar fii conştient că pacea nu se poate restabili fără să dai şi tu ceva de la tine. E un tribut pe care fiecare din tabere implicate îl va da pentru a se ajunge la o rezolvare! Citește continuarea pe ACVARIA.COM.


Abonează-te pe

Citește și:

Mercur în Săgetător. Evenimentul care schimbă viața tuturor

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Zodiile care vor avea sărbători de vis

Horoscop 2 - 8 decembrie 2019. Trei zodii trebuie să evite discuții aprinse, riscă să piardă TOTUL

Horoscop Mariana Cojocaru 1 - 7 decembrie 2019. Trei zodii au mari probleme în dragoste, două își pot pierde locul de muncă!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri