Horoscop 31 octombrie 2019. Zodia care sfârșește luna în lacrimi


Horoscop 31 octombrie 2019. Zodia care sfârșește luna în lacrimi

Ce anunță astrele pentru ultima zi a lunii octombrie.

Horoscop 31 octombrie 2019. Se anunță o zi extrem de grea pentru nativii unei zodii. Cu ce vești vine ultima zi a lunii octombrie.

BERBEC
Cineva te cheamă să i te alături într-un proiect ce va avea efecte dintre cele mai palpabile, numai că rezultatele nu apar uşor, ci prin muncă serioasă, nu glumă. E nevoie de un consum major de timp, de energie, de efort, poate şi de bani, de aceea, dacă i te alături, fii conştient că roadele nu apar peste noapte, ci s-ar putea să treacă şi câteva luni

până veţi începe să culegeţi recolta investiţiilor voastre de acum. Se pare că merită, pentru că acest prieten vine cu argumente credibile şi solide şi nu aşteaptă doar de la tine munca, ci veţi pune amândoi umărul pentru rezultatele comune de la final.

Citeste si: Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Citeste si: Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Citeste si: Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

TAUR
Nu te juca aşa cu banii pe care îi ai la dispoziţie! Eşti tentat să faci cumpărături doar de dragul de a colinda prin magazine, dar ai putea face multe investiţii care nu sunt chiar acum necesare sau urgente. Drămuieşte bine banii de care dispui, ca nu cumva să-i canalizezi într-o direcţie incomplet analizată şi, mai devreme sau mai târziu, să-ţi dai seama că nu era momentul pentru aşa ceva.

Nu da banii pe haine, pe lucruri care te atrag pe moment, căci moda trece şi nu vei purta ceea ce azi zici că-ţi trebuie musai. Chiar nu-ţi trebuie, ai să vezi că peste o lună nici nu-ţi mai place!

GEMENI

Lumea largă este atracţia ta numărul unu, deci ieşi mai multe pe afară, socializează, simte-te bine printre oameni cât mai diverşi, pentru că ai şansa de a face noi cunoştinţe care pot deveni în timp prieteni buni.
Veştile care vin de peste hotare au şi ele un efect excelent asupra psihicului tău, deoarece afli lucruri interesante, pozitive despre cei dragi de departe. Dacă pleci la drum, nu te mulţumi cu zona din jurul locuinţei, ci încearcă să ieşi din judeţ, ba chiar şi din ţară dacă ai cum, pentru că cele mai frumoase evenimente nu au loc aproape de casă, ci la kilometri distanţă.

RAC
Companionii tăi sunt cam irascibili şi nimic nu le convine, deci înarmează-te cu multă răbdare ca să îi convingi că ai şi tu dreptate. Vin numai cu contra-argumente la părerile tale, se opun cu vehemenţă şi cu un dram de agresivitate, şi, cum nici tu nu taci şi ai limba ascuţită, de la un schimb de idei diferite la o ceartă pe cinste nu e nevoie decât de o scânteie. N-ar fi rău să-i asculţi şi pe ei înainte de a te ridica pentru ideile tale, pentru că adevărul ar putea fi undeva la mijloc, dar dacă fiecare se încăpăţânează doar pe ideea lui, nu se va putea ajunge la un dialog constructiv.

LEU

Este o zi riscantă pentru declaraţii cu iz categoric, deci ai grijă până unde duci promisiunile, angajamentele sau invers, criticile şi deciziile drastice, pentru că nu vei mai putea întoarce nimic din drum, după ce ai deschis gura. Eşti cam impulsiv şi spui multe la furie, fără să chibzuieşti prea mult, dar trebuie să fii mai prudent în tot ce declari, pentru că unii vor lua drept bune cuvintele tale, fie că e vorba de declaraţii frumoase, fie de decizii severe, dar care nu vor mai putea fi modificate după aceea. Ai grijă ce spui azi, pentru că va suna a literă de lege!

FECIOARĂ

Nu crede tot ce ţi se promite azi, mai ales dacă e vorba de câştiguri în bani sau favoruri în avantajul tău, pentru că nu va ieşi chiar aşa cum ţi se spune. Dacă te-ai baza pe aceste promisiuni, te-ai putea implica în tot felul de cheltuieli cu speranţa că vei putea plăti mai târziu, dar când te vei trezi în faţa realităţii, îţi vei da seama cât de credul ai fost. Nu te aventura în nicio cheltuială sau investiţie pe care, momentan, nu o poţi acoperi, nici în rate, nici în împrumuturi neprevăzute, dar nici nu munci pentru alţii cu speranţa că, la final, ţi se va da o sumă de bani frumuşică. E şi iluzie, şi minciună aici! Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Zodiile care pierd TOTUL în noiembrie. Sfârșesc luna în lacrimi

Unde a dispărut iubita lui Reghecampf! Antrenorul a fost surprins singur

Mihai Voropchievici, avertisment: „Cei care au această grupă de sânge divorțează repede”

Care sunt punctele forte ale fiecărei zodii, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus

Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este DAN ȘUCU. Biografie: data nașterii, vârstă, afacere, divorț, căsătorie, copii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri