Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă


Ei sunt geloșii zodiacului, potrivit astrologului Nicoleta Svârlefus! Duc gelozia la nivel de artă

Vezi dacă te afli pe lista celor mai geloase zodii

Astrologul Nicoleta Svârlefus a vorbit la „Vorbește lumea” de la Pro TV despre zodiile cele mai geloase și mai posesive din zodiac.

Aceasta a dezvăluit că Scorpionul este unul dintre cele mai posesive și geloase zodii. El știe tot, dar ascunde acest lucru. Berbecul nu ascunde nimic din ce își dorește să păstreze.

Semnele care au această dispoziție spre nesiguranță de sine sunt și cele mai geloase și posesive.

Iată ce spune Nicoleta Svârlefus despre fiecare zodie, în parte.

Citeste si: Cea mai întunecată parte a zodiei! Ce ți-e teamă să scoți la suprafață

Berbec – are un fel de spirit de competiție. Acesta are nevoie de competitivate, îl stimulează să se păstreze viu și să îi trezească interesul partenerului. Numai să nu se exagereze. Nu e de stat în calea lui dacă se exagerează cu gelozia.

Taur – gelozia și posesivitatea sunt la ele acasă în cazul Taurilor. Au un simț al proprietății foarte mare. Au dorința de a le aparține partenerii. Relațiile lor trebuie să fie statornice și solide, să dureze și vor să aibă toate lucrurile sub control. Nu sunt prea vigilenți și din această partenerii lor reușesc să slăbească conexiunea cu ei.

Citeste si: Horoscop 27 octombrie 2019. Două zodii încheie ziua în lacrimi

Gemenii – nu înțeleg conceptul de posesivitate și gelozie. Au talentul de a stârni gelozia în ceilalți. Prin aerul acesta jucăuș sunt judecați, sunt superficiali, stârnesc frica să nu le scape celorlalți printre degete.

Rac– printre cele mai posesive zodii. Sunt mereu acolo, să anticipeze nevoile celuilalt, nu îi scapă nimic. Au un mod subtil de a-și arăta gelozia.

Leu – stă bine la acest capitol.

Știe ce e al lui și nu acceptă să fie lăsat pe locul 2. Din orgoliu devine posesiv. Nu acceptă ca cineva să fie mai bun ca el.

Fecioara – nu este posesivă. Dar dacă are o perioadă în care se consideră că nu a mai primit complimente de mult timp, atunci devine posesivă și geloasă. Stârnește în ceilalți acest sentiment. Vrea să aibă lucrurile sub control.

Balanța – are o posesivitate elegantă și este foarte posesivă uneori. Invadează foarte mult spațiul partenerului. Știe tot ce se întâmplă în preajma partenerului.

Citeste si: Horoscop săptămânal 28 octombrie- 3 noiembrie 2019. Două zodii dau lovitura

Scorpionul – duce posesivitatea la rang de artă. Are puterea de a controla orice. Din teama de suferință, nimic nu îi scapă. Nu va da impresia că este posesiv și gelos, ține emoțiile în frâu. Vigilent în permanență, nu doarme.

Săgetător – nu înțelege ce este gelozia. Deși iubește libertatea și independența, tinde să atragă parteneri posesivi. Au tendința să atragă parteneri posesivi și geloși.

Capricorn – un semn al disciplinei și al controlului. Nu se glumește cu relația, el o ia foarte personal. Va fi tot timpul vigilent și va invada spațiul partenerului. Trebuie să știe mereu la ce folosește acea relație. Fiecare eșex în relație este o lovitură pentru el.

Vărsător – se uită ca la un concept bizar la posesivitate și gelozie. Își dă cu părerea și se teme de gelozie. Mai binefuge decât să se confrunte cu gelozia.

Peștii – sunt posesivi din cauza sensibilității și a nesiguranței de sine. Caută mereu dovezi de iubire și devotament.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal 28 octombrie - 3 noiembrie 2019. Două zodii dau lovitura

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Cea mai întunecată parte a zodiei! Ce ți-e teamă să scoți la suprafață

Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 27 octombrie-2 noiembrie 2019! Majoritatea zodiilor suferă mult! Trei, în special, au parte de zile de coşmar....

NOUTATE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU octombrie 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri