Horoscop 29 noiembrie 2019. Două zodii primesc o sumă importantă de bani


Horoscop 29 noiembrie 2019. Două zodii primesc o sumă importantă de bani

Iată ce îți rezervă astrele pentru astăzi.


In articol:

Horoscop 29 noiembrie 2019. Se anunță o zi grozavă pentru două zodii. Astăzi vor putea primi o sumă importantă. Iată ce rezervă astrele pentru fiecare zodie în parte: 

BERBEC
Aştepţi cu sufletul la gură un moment decisiv pentru viaţa ta sentimentală, faţă de care ai o emoţie cu totul aparte.

Ai trac, ca înaintea primei întâlniri sau ca în ziua nunţii, pentru că ai senzaţia că ceea ce se petrece acum în inima ta are o conotaţie profundă, de destin, ceva ce nu trăieşti în fiecare zi. Te pregăteşti sufleteşte pentru acel eveniment şi eşti de-a dreptul fericit, pentru că vezi şi din partea celuilalt aceeaşi trăire intensă, semn că sunteţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă.

TAUR
Este o ocazie bună de a-ţi arăta valoarea şi de a câştiga respectul tuturor printr-un succes de milioane.

E o plăcere să ieşi la rampă şi să spui ce ştii, pentru că te bazezi pe o experienţă bogată acumulată în timp îndelungat. Mult aşteptata şansă de a te evidenţia apare, ca atare profită de ea fără să stai pe gânduri şi fără să o faci pe modestul. O persoană importantă stă cu ochii pe tine pentru a-ţi estimează calităţile, pentru că intenţionează să îţi facă o propunere interesantă.
Nu aştepta să te remarce, arată cine eşti.

GEMENI

Discuţia cu o persoană mai matură are efecte contradictorii asupra ta. Pe de o parte, te stimulează să-ţi pui mintea la contribuţie şi să faci planuri măreţe de perspectivă, dar, pe de altă parte, îţi taie un pic elanul, pentru că îţi atrage permanent atenţia că ceea ce visezi nu se ridică peste noapte, ci în timp îndelungat şi cu imense eforturi.
Merită să visezi că totul e posibil şi că vei ajunge acolo cândva, dar trebuie să fii permanent conştient cât de mult ţi se cere ca să-ţi îndeplineşti visul pe care celălalt ţi-l alimentează cu argumente puternice.

Citeste si: Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Citeste si: Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Citeste si: Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie


RAC

Eşti cam sensibil din punct de vedere emoţional şi, la o stare deja fragilă, orice cuvânt cu tentă negativă are efecte şi mai mari asupra ta. De fapt, eşti atât de sensibil, încât chiar şi cel mai mic afront te doare, orice aspect ciudat te îngrijorează, şi totul din cauza unui psihic fragil şi pesimist. Eliberează-te de aceste stări neplăcute, deci, dacă vrei să te linişteşti şi să te eliberezi de povara din suflet, primul pas ar fi să ieşi din mediile încărcate negativ. Dacă la problemele tale mai vin şi ei cu ale lor, fii sigur că ziua va fi ratată.

Nativii zodiei Fecioară, sfătuite să nu plece la drum

LEU
Te afli într-un mediu rigid, condus de regulamente stricte şi de persoane bătrâne sau cel puţin învechite ca mentalitate şi care nu pot fi de acord cu viziunea ta modernă asupra lucrurilor. Ca să te adaptezi acestui mediu, va trebui să fii ca ceilalţi deci, oricât de greu ţi-ar fi, potoleşte-ţi spiritul de aventură pentru a le face pe plac celor care deţin azi frâiele. Nu mai eşti tu cel curajos care merge pe căi nebătătorite, ci doar un pion pe o tablă de şah, care răspunde întocmai îndrumărilor date de alţii.

FECIOARĂ

Călătoriile nu sunt cea mai bună idee pentru azi, de aceea ar fi recomandabil să nu pleci azi la drum, deoarece surprizele cele mai neplăcute de la drum pot să apară. Ori primeşti veşti proaste de departe, ori deplasarea programată pentru azi e înţesată de piedici şi situaţii neprevăzute, încât aproape că ar fi mai bine pentru tine dacă nu ai pleca nicăieri. Se poate ivi un aspect de ultimă oră care să te oprească să mai ajungi la destinaţia propusă, dar se pare că e mai bine aşa. Citește continuarea pe acvaria.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul anului 2020. Astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu, predicții și avertizări pentru nativii zodiilor Capricorn, Vărsător, Pești!

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Zodiile care vor pierde totul în luna decembrie! Încheie anul în lacrimi

Zodiile care se îmbogățesc în luna decembrie

Horoscop era Vărsătorului. Cum sunt influențate zodiile: „Ne scoate din tipare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

CITESTE: Horoscop weekend 29 - 30 ianuarie 2022. O zodie se refugiează în brațele familiei.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop zilnic
Parteneri