HOROSCOP 27 decembrie, Radu Ștefănescu. Este dezastru pentru această zodie! Mare grijă cum cheltuiți banii pe sfârșit de an


Horoscop 27 decembrie. Se anunță schimbări importante pentru toate zodiile. Profesorul Radu Ștefănescu ne spune ce zodii vor avea noroc pe plan sentimental și cine trebuie să aibă mare grijă cu banii.

GEMENI

Dimineaţă densă, fie că eşti acasă, în vacanţă dar la curăţenie, fie la serviciu, undeva. Domeniul favorizat este cel sentimental, poate întâlneşti pe cineva, cumva, pe seară, poate la un film nou. Oamenii se schimbă, situaţia se schimbă – nu este bine să încremeneşti în poză. Trebuie să ştii cel mai bine acest lucru, doar eşti ca argintul viu.

Mercurul este metalul zodiei! Dar uneori uiţi lucrul acesta, mai ales dacă anturajul este obtuz şi mediocru.

Citeste si: HOROSCOPUL IUBIRII 2019. Taurii îşi fac planuri de viitor, Leii au neînţelegeri cu partenerul de viaţă

RAC

Energia şi optimismul îţi revin treptat, continuă cu ceea ce ai de făcut. Conjunctura arată că, pe plan mental, eşti motivat şi într-o stare de spirit bună. Nu pleca la drum lung. Cu moderaţie, mai ales în relaţiile cu anturajul şi poate şi cu atenţie la cumpărături, poţi evita neplăcerile.

Trebuie neaparat să analizezi evenimentele din ultimul timp, sa tragi concluziile care se impun şi să iei imediat măsurile necesare.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Prăjitură rapidă cu biscuiți și frișcă - simplă, delicioasă și fără coacere!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri