HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PĂMÂNT, AER, APĂ sau FOC? Iată ce ÎŢI PREGĂTEŞTE 2019


HOROSCOP 2019: Zodia ta este element de PĂMÂNT, AER, APĂ sau FOC? Iată ce ÎŢI PREGĂTEŞTE 2019

Anul 2019 poate şi chiar va aduce multe schimbări la orizont pentru fiecare semn zodiacal. În timp ce zodia este cu adevărat importantă, respectiv în ce zodie era Soarele în momentul naşterii, iar ea spune foarte multe despre viaţă ta, o influenţă la fel de mare o are şi elementul în care te-ai născut. Fie că eşţi element de Pământ, de Apă, de Aer sau de Foc, te poţi îndrepta pe un drum viitor la care nici nu te-ai fi gândit, iar acesta îţi poate da indicii valoroase în acest sens !

Încă din vremuri antice, astrologia vestică s-a bazat şi construit în jurul celor 4 elemente – Pământ, Apă, Aer sau Foc – care includ fiecare câte 3 zodii. Combinaţia dintre element şi zodie determina şi mai puternic influenţele astrelor asupra unei persoane.

2019 PENTRU ELEMENTUL AER – ZODIILE GEMENI, BALANŢă, VĂRSĂTOR

Semnele de aer sunt în mod natural aducatoarele de pace dintre toate elementele. Acestea iubesc să comunice cu alţii şi sunt frustrate dacă nu reuşesc să îşi transmită punctele de vedere spre ceilalţi aşa cum vor şi cum consideră că e mai bine.

Anul 2019 va scoate cu adevărat bestia din ţine la iveală. Ai putea fi destul de agresiv şi cu dispoziţii schimbătoare. Pe durata acestui timp, trebuie să îţi domolesti ritmul şi să lucrezi asupra aspectelor ce te deranjează.

Pe măsură ce anul se derulează, vei învaţă din ce în ce mai multe lucruri despre ţine şi te vei descurcă din ce în ce mai bine în a şţi exact cum să ajungi acolo unde îţi propui să ajungi. Progresul nu va veni aşa de uşor precum vrei tu, dar va veni, să nu uiţi şi să fii sigur de asta!

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Abonează-te pe

Citește și:

HOROSCOP 14 decembrie, cu Camelia Pătrăşcanu. Vărsătorii câştigă mulţi bani. Peştii îşi repară toate greşelile

Gabriela Cristea l-a prins pe Tavi Clonda cu fosta în parcare la mall : 'Da, eram cu fosta în mașină și…'

Horoscop Neti Sandu 14 decembrie 2018. Zodia care cunoaşte marea dragoste azi

HOROSCOP 14 decembrie - Profesor Radu Ştefănescu. Această zodie nu trebuie să plece la drum astăzi. Călătoriile sunt sub un semn nefast

Semnificaţii numerologice 2019. Cum va fi 2019 pentru tine în funcţie de anul personal. Cum se calculează

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Ce pensie are Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri