Horoscop 2018 - 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie dura zodiilor


Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem. În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ. Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti.

Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

BERBEC

Pentru nativii Berbec această schimbare din data de 20.12.2017 va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Dacă nu aţi început un serviciu sau o afacere acum cresc şansele de a o face. Dacă alţii au profitat de munca dumneavoastră, acum va ajunge cuţitul la os şi o să vă daţi demisia pentru a vă ocupa doar de visele dumneavoastră.

Uranus va trece în casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belşug şi sume mari de bani tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de muncă sau a vă îndeplini visele. Abia după 30 de ani o să vedeţi că tot ce aţi gândit în această perioadă cu Saturn în Capricorn a fost de bun augur.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>>
 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop Minerva ianuarie 2018. Doua zodii au parte de necazuri - previziuni complete

Bombă în showbiz! Cu cine se iubește, de fapt, Lidia Buble

Zodii de barbati de care sa te feresti - Te joaca pe degete si iti fac viata un calvar

Horoscop AstroCafe 4 ianuarie 2018: Doua zodii primesc o veste importanta

Horoscop 2018 - Este anul groazei pentru aceste zodii. Vor plange cu lacrimi amare

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Noul simptom al COVID-19, ”happy hypoxia”, face tot mai multe victime. Cum se manifestă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Horoscop
Parteneri