HOROSCOP 13 DECEMBRIE - Radu Ştefănescu. Zodiile care se bucură de succes la serviciu. O promovare va avea loc în curând


Horoscop 13 decembrie. Iată ce ne spun astrele, în viziunea lui Radu Ştefănescu. Configuraţia stelelor arată o perioada relativ favorabilă pentru această zodie mai ales in ceea ce priveşte profesia şi ascensiunea socială. Ce spun astele despre celelalte zodii: Berbec, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti.

GEMENI

Trebuie să reduci acceleraţia vieţii, ritmul infernal corporatist nu se potriveşte cu rigorile anotimpului rece.Comunicarea este punctul tău forte, dar astăzi nu insista prea mult!Zi placută şi favorabilă pentru mai toate activitatile. „Disimularea inteligentă” a fost întotdeauna cheia succesului, în afaceri, dragoste, sau război. Vrei să ai o viaţă plăcută, să ai un răspuns bun, armonios de la cei din jur. Luptă pentru asta!

RAC 

Viaţa ta profesională seamănă cu un maraton. Dacă rezişti, termini cursa, câştigi! Simţul tău posesiv ţinut prea mult în frâu se pot răzbuna astăzi. Doreşti neapărat să obţii „ceva” de la „cineva”!

Sfatul meu este să fii mai atent decât de obicei la tot ceea ce înseamnă parteneriat, fie că este vorba de afaceri, fie de dragoste, sau de amândouă. O informaţie te luminează la propriu şi la figurat.

citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Maria a murit în urma unei operații la nas. Era primită cadou de familie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Horoscop

Parteneri