Gulaș moldovenesc, rețeta pregătită de Anna Lesko. „Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu.”

Gulaș moldovenesc, rețeta pregătită de Anna Lesko. „Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu.”
Gulaș moldovenesc, rețeta pregătită de Anna Lesko. „Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu.”

Anna Lesko a pregătit rețeta gulașului moldovenesc.

Îndrăgita și cunoscută artistă Anna Lesko s-a gândit să împartă cu urmăritorii săi de pe rețelele de socializare preparate delicioase de peste hotare, iar atunci când nu este pe scenă, se află în bucătărie,  cu iubitorii de mâncare, unde  prepară bucate moldovenești, la care explică pas cu pas care sunt ingredientele de care are nevoie și cum ajunge să realizeze mâncărurile delicioase. De această dată artista a venit cu rețeta unui gulaș moldovenesc, specific zonei din care provine, iar pentru acest preparat nu aveți nevoie de foarte multe ingrediente și poate fi gătit ușor de oricine.

Care sunt ingredientele pentru gulașul moldovenesc

Citește și: Cum prepară Gabriela Cristea friptura de miel? Vedeta are o rețetă specială de baiț pentru miel: „Am oțet balsamic și punem destul de generos. Nu vă stresați că nu o să iasă acru.”

Citește și: Rețeta de tartă cu banane, mere și vișine a Annei Lesko: „Astăzi sunt extrem de entuziasmată, pentru că vreau să vă propun să facem o tartă delicioasă și care se prepară destul de repede.”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Rețeta:

  • 1,5 kg carne de porc
  • 10 cepe mari
  • 10 morcovi mari
  • 200 gr smântână  35%
  • Foi de dafin
  • Suc de roșii
  • Sare
  • Piper

„M-am gândit să vă propun să facem un gulaș.

Un gulaș așa cum se face în zona de unde provin eu, un gulaș moldovenesc. Pentru acest gulaș avem nevoie de următoarele ingrediente: ceapă, morcovi, suc de roșii, smântână foarte grasă, 35%, avem nevoie de carne, de această dată am ales carnea de porc, iar ca garnitură am ales grecka, care este un fel de hrișcă aici, în România.”, a povestit Anna Lesko.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Cum prepară Anna Lesko gulașul moldovenesc

Artista a  început prin a pune carnea, tăiată fâșii, la fiert, iar într-o altă tigaie a pus la călit morcovii și cepele, de asemenea, toate tăiate fâșii. După ce s-au călit până au devenit sticloase, artista le pune peste carnea care se află deja pe foc și amestecă foarte bine până totul se omogenizează.

Peste acestea adaugă suc de roșii de casă și amestecă din nou. După ce a mai dat un clopot, se adaugă smântâna, iar când  totul este gata, iar carnea a dat în clocot împreună cu legumele și condimentele adăugate de artistă, se scoate totul pe o farfurie, iar drept garnitură se adaugă hrișcă. Pentru ca totul să fie în stil tradițional, Anna Lesko a adăugat și o ceapă verde lângă.
Este o rețetă foarte ușor de pregătit, care poate fi gătită cu doar câteva ingrediente.



Citește și:

Ce afecţiuni pot ascunde pleoapele umflate

Care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac gospodinele atunci când pregătesc cozonacul? Chef Alexandru Sautner ne spune ce să nu facem: „Zahărul împiedică drojdia să-și facă efectul.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies