Grațiela Duban, reacție neașteptată după eliminare: „Mi s-au adus multe acuzații...”


Ce a transmis soția lui Andrei Duban, după ce a revenit din Republica Dominicană. Ce spune despre relațiile pe care le-a avut cu colegii ei.


In articol:

Fosta concurentă de la “Survivor România” a mai spus că niciodată nu și-ar fi trădat familia, precizând că între ea și colegii de echipă au fost doar relații de prietenie, nicidecum de dragoste.
Grațiela Duban a revenit în România. Fosta concurentă de la Survivor România a vorbit despre relațiile și despre certurile pe care le-a avut cu colegii săi.

Soția lui Andrei Duban susține că nu era ea vinovată pentru certurile și discuțiile care existau în echipa Faimoșilor.

Citeste si: Grațiela Duban i-a dat replica Ramonei, sora lui Ghiță de la Survivor România! „Sunt un om norocos și bogat sufletește”

„În momentul în care eu am plecat mi s-au adus acuze de către anumiți colegi de-ai mei că eu practic provoc certurile și discuțiile.

Se pare că am plecat de două săptămâni și situația este alta. De altfel, am mai și spus. În clipa în care la noi în echipă se câștiga un meci, lucrurile erau frumoase, atunci când se pierdea un meci, situația devenea tensionată. Se pare că nu eu am fost motivul certurilor, pentru că am văzut că după ce am plecat eu, certurile au fost și mai aprinse și au căzut și foarte multe măști.

Gratiela Duban
Gratiela Duban

Citeste si: Culiță Sterp, despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua: „Suntem în relații bune”

Ce relație a avut Grațiela Duban cu Ghiță

În plus, soția lui Andrei Duban a vorbit și despre relația cu Ghiță, după ce au fost extren de apropiați în timpul filmărilor și în spatele camerelor de filmat:

„În momentul acesta, nu vreau să dau în nimeni, nu vreau să fiu rea, dimpotrivă, îi înțeleg, unii dintre ei au anumite strategii și le ies, de aceea îi felicit, alții își dau seama că sunt într-o competiție nu doar sportivă, ci și de strategie, iar acum se văd lucurile mult mai accentuat. Eu, sincer, nu am avut nicio strategie, am fost acolo cu bune și cu rele, nu sunt un om perfect, am greșelile mele, dar vreau să le spun oamenilor că niciodată în viața mea, nu aș putea să calc greșit și să-mi trădez familia de acasă. Pentru că mi s-au adus foarte multe acuze că aș fi fost ba cu Bogdan, ba cu Mihai, ba cu Ghiță… Acolo a fost doar prietenie, nimic mai mult”, a declarat Grațiela Duban, potrivit wowbiz.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Culiță Sterp, despre relația dintre el și Carmen de la Sălciua: „Suntem în relații bune”

Dramă ascunsă în showbiz! Actrița i-a furat soțul și a încercat să se sinucidă!

Grațiela Duban i-a dat replica Ramonei, sora lui Ghiță de la Survivor România! „Sunt un om norocos și bogat sufletește”

Andrei Duban o dă în judecată pe sora lui Ghiță. Scandal mare după Survivor România!

Publicul a decis! Sonny Flame a parasit competitia Survivor Romania!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Structura unui interviu de angajare

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri