Giulia Nahmany a inregistrat noua piesa alaturi de un castigator Grammy


Giulia Nahmany a intrat cu dreptul in industria muzicala si cinematografica de la Hollywood.

 

Romanca nu doar ca joaca in rolul principal in noul film „Love by Design”, alaturi de Jane Seymour (Dr. Quinn), ci a avut ocazia sa si lucreze alaturi de producatori muzicali renumiti peste ocean.
Pentru noua ei piesa, „Girl To Change Your World”, artista a colaborat cu un castigator al mult ravnitelor premii Grammy. Este vorba de Tom Weir, cel considerat unul din cei mai buni producatori muzicali din lume, care a lucrat, la randul lui, cu nume celebre precum Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette.
Inregistrarea noii piese a Giuliei Nahmany a avut loc in studioul lui Weir din Los Angeles.
Videoclipul melodiei “Girl To Change Your  World” include, in premiera, secvente din filmul in care Giulia joaca alaturi de renumita Jane Seymour si de alti actori cunoscuti la Hollywood.
Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in comedia romantica "Love by Design", o coproductie romano-americana, care a fost filmata in Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.
Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.
Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.
Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.

Romanca nu doar ca joaca in rolul principal in noul film „ Love by Design ”, alaturi de Jane Seymour (Dr.

Quinn), ci a avut ocazia sa si lucreze alaturi de producatori muzicali renumiti peste ocean.

Pentru noua ei piesa, „ Girl To Change Your World ”, artista a colaborat cu un castigator al mult ravnitelor premii Grammy. Este vorba de Tom Weir, cel considerat unul din cei mai buni producatori muzicali din lume, care a lucrat, la randul lui, cu nume celebre precum Rod Stewart, Kelly Clarkson, Eric Clapton sau Alanis Morissette. Inregistrarea noii piese a Giuliei Nahmany a avut loc in studioul lui Weir din Los Angeles.Videoclipul melodiei “Girl To Change Your  World” include, in premiera, secvente din filmul in care Giulia joaca alaturi de renumita Jane Seymour si de alti actori cunoscuti la Hollywood.Giulia Nahmany interpreteaza rolul principal in comedia romantica "Love by Design", o coproductie romano-americana, care a fost filmata in Bucuresti, New York si in localitati din Transilvania precum Sighisoara, Saschiz si Biertan.

Giulia joaca rolul lui Danielle Luca, o tanara a carei viata se schimba rapid cand Vivien Thompson, al carei rol este jucat de Jane Seymour, redactorul-sef al unei faimoase reviste, Beguile, din New York, o concediaza din postul de fashion editor, ea fiind nevoita sa se intoarca acasa, in Romania, unde porneste intr-o calatorie de redescoperire, ajungand ulterior o femeie puternica, celebra si apreciata in domeniul modei.Din distributie fac parte si Jane Seymour, actrita renumita pentru rolul sau din serialul Dr.Quinn, iar regia este semnata de Michael Damian, cel care a jucat in renumitul “Tanar si nelinistit”.Filmul pune in valoare Romania la nivel international prin locurile superbe in care a fost turnat si va fi lansat in cinematografele din Romania pe 31 octombrie.


Abonează-te pe

Citește și:

NOU: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Cine este VIVIANA SPOSUB. Biografia concurentei de la Bravo, ai stil! Celebrities

24 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic duminică. O zodie se confruntă cu probleme la locul de muncă!

CITEȘTE: Cum să ai un glow up. Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri