Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”

Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”
Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”

Omul de afaceri se asigură ca celor trei fiice ale sale să nu le lipsească nimic.

Gigi Becali este un cunoscut om de afaceri, care de-a lungul carierei sale s-a făcut remarcat prin intermediul felului său de a fi. Cu toate acestea, pe lângă sumele impresionante de bani pe care le-a făcut de-a lungul carierei, afaceristul este extrem de apreciat pentru bunătatea și generozitatea sa, fiind cunoscut faptul că latifundiarul din Pipera se implică mereu activ în cauze umanitare, dar și în cele religioase, donând sume impresionante de bani ori de câte ori are ocazia.

În cadrul unui interviu, Gigi Becali a vorbit deschis despre acest lucru, dezvăluind de ce este atât de implicat în cauzele umanitare.

Gigi Becali, despre averea pe pământ și cea din ceruri

Citește și: „Când dădea tata cu biciul, eu luam ciobanii în brațe! Cum e aia să te doară capul? Că eu nu știu.” Gigi Becali, despre milostenie. Se punea în fața biciului, atunci când tatăl său bătea ciobanii

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale
Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Aveam 3000 de lei. Am ținut 200, i-am dat lui 2800. Singurul regret al meu. Eu dau neputință, de unde să mai am putere?” Gigi Becali, despre regretul din tinerețea sa!

Din punct de vedere personal, afaceristul se poate mândri cu familie frumoasă. Soția sa, Luminița, i-a dăruit trei fete de care este extrem de mândru.

Astfel, Gigi Becali le-a oferit fetelor sale tot ceea ce au avut nevoie, susținând că acestea vor benefica atât de lucrurile materiale, cât și de cele spirituale, datorită actelor de bunăvoință pe care el le-a făcut.

Palatul ăsta e deja pe numele fetelor. Le-am lăsat palatul ăsta pe lângă toate celelalte. Le-am spus la fete: „Vă fac palate și aici și vă fac palate și în ceruri.”

Cu una dintre fete am vorbit că m-am gândit că aude pe unde se duce că tatăl său a dat atâta și atâta. Nu spun ce că nu am nevoie să se știe, știe Dumnezeu mai bine. Când vrei să scoți ceva la iveală, dacă Dumnezeu vrea să scoată, să vădească ceva, și dacă e cel mai ascuns, vădește Dumnezeu că Dumnezeu știe cum să vădească, ca să ajungă în inimile oamenilor.
Ea spune că e prea mult, că nu știu ce, dar eu i-am spus că așa cum a făcut tata palate aici, așa a făcut și în ceruri și ea o să fie primită ca o prințesă acolo.
”, a declarat omul de afaceri.

Gigi Becali, despre averile lumești și sufletești pe care le lasă fiicelor sale
Gigi Becali[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Niculina Stoican vorbește despre cât de greu i-a fost mamei sale, Angelica Stoican, să o aducă pe lume în urma relației pe care a avut-o cu profesorul de literatură: „Ea a avut niște traume.”

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies