Giganţii Internetului revin în România: află cele mai spectaculoase tendinţe în digital si tehnologie, în 15 si 16 iunie, la Bucuresti


Giganţii Internetului revin în România: află cele mai spectaculoase tendinţe în digital si tehnologie, în 15 si 16 iunie, la Bucuresti

În 15 si 16 iunie, peste 100 de experţi globali din industria online, digital si tech, vor reveni la Bucuresti să prezinte cele mai noi tendinţe în domeniul care schimbă radical majoriatea modelelor tradiţionale de business.

Nume importante, începând cu giganţii globali Google si Facebook, vor prezenta pe cele 5 scene ale iCEE.fest viziunea lor legată de viitor. Detalii sunt prezentate aici.

Festivalul va acoperi anul acesta mai multe zone de interes, în tot atâtea evenimente paralele: disruption (modele de business neconvenţionale), realitate virtuală si augumentată, digital health (cum tehnologia schimbă sistemul tradiţional în medicină), digital content, e-commerce,

ad tech (tehnologii pentru îmbunătăţirea campaniilor online), marcom (despre tendinţele în marketing si comunicare), creativitate si startups.

În plus, anul acesta festivalul propune două evenimente-satelit noi, dedicate caselor inteligente( smart homes) si tehnologiei care schimbă modul tradiţional în care funcţionează băncile si sistemele de plată( fin tech).

Pe site-ul oficial se poate consulta lista actualizată de speakeri precum si detalii legate de principalele linii de conţinut din acest an, precum si care sunt companiile care vor prezenta, în detaliu.

Festivalul iCEE.fest Interactive Central and Eastern Europe Festival – este organizat de ThinkDigital România, cu sprijinul Orange. Susţinători importanţi mai sunt Carrefour, Volkswagen, XAXIS, BCR si Ernst&Young. Internaţional, festivalul e susţinut de IAB Europe si, în plan academic, de The University of Sheffield.

Ultimele bilete disponibile se pot cumpăra de pe site-ul iCEEfest.com.


Abonează-te pe

Citește și:

Mâine dimineaţă începe a 5-a ediţie a ICEEfest! Oamenii şi companiile care decid tendinţele în Internet şi tehnologie vor fi în România pentru 2 zile

Fetița Ginei Pistol, în pericol?! Ce se întâmplă cu micuța Josephine!

ICEEfest 2016 continua competitia "200 Seconds of Fame" dedicata tuturor startup-urilor de tehnologie

Catrinel Sandu recomanda mamicilor ultima tehnologie in materie de slabit!

Cristale, print digital, aplicatii impletite- sunt cuvintele cheie ale noi colectii semnate Kinga Varga

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 21 aprilie 2021! Află ce zodie trebuie să meargă la medic!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din In City
Parteneri